Haberler

Tekad'dan Çocuklara 'Bağımlılık' Semineri

Yeşilay Haftası dolayısıyla Tepebaşı Akademi Derneği (TEKAD) tarafından Eskişehir’de çocuklara yönelik bağımlılık konulu seminer düzenlendi.

Yeşilay Haftası dolayısıyla Tepebaşı Akademi Derneği (TEKAD) tarafından Eskişehir'de çocuklara yönelik bağımlılık konulu seminer düzenlendi.

Suzan Gürcanlı Ortaokulu öğrencilerine yönelik verilen seminerde öğrencilere madde bağımlılığının yanında çağın en ciddi sorunlarından biri haline gelen teknoloji bağımlılığı ve zararları hakkında da bilgi verildi. Ayrıca seminerde, çocuklara çeşitli hediyelerle birlikte "Sanal dünya yalan dünya, çık dışarıya arkadaşınla oyna" mesajı da verildi.

TEKAD Başkanı Sinan Şengel seminerle ilgili, "Dernek olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Kurucu başkanımız İbrahim Yılmaz Kaynarca'nın eğitimci olması sebebiyle özellikle gençlik ve öğrenci projelerimiz ön plana çıkıyor. Kendisinin öncülüğü ve destekleri ile toplum yararına birçok projeye imza atıyoruz. Bunun bir örneğini de bugün burada gerçekleştiriyoruz. Günümüz çocuk ve gençlerinin en büyük sorunu bağımlılık. Uyuşturucu madde kullanımı ne yazık ki ortaokul seviyesine kadar inmiş durumda. Çocuklarımızı bu zararlı maddelerden korumak ve bilinçlendirmek toplum olarak hepimizin görevidir. Bir diğer bağımlılık da farkında olmasak da teknoloji bağımlılığıdır. Çocuklarımıza kendi elimizle verdiğimiz telefon, tablet ve bilgisayarların nasıl bir tehlike olduğunun anne babalar olarak ne yazık ki farkında değiliz. Bu cihazlarla çok uzun vakit geçirmeleri çocukları gerçek hayattan uzaklaştırmakta, internet ve sosyal medyadan gelebilecek her türlü tehlikeye de kapı aralamaktadır. Aileler ve çocuklarımızın bilinçlenmesi adına bu tür seminer ve çalışmalarımız artarak devam edecektir" diye belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Yeşilay Haftası Eskişehir Tepebaşı Yaşam Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title