Haberler

Okulun bahçesinde fenalaşan öğrenci velisi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kapalı okula dilekçe vermek için gelen öğrenci velisi, fenalık geçirerek okulun bahçesinde hayatını kaybetti.

Okulun bahçesinde fenalaşan öğrenci velisi hayatını kaybetti

SAKARYA - Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kapalı okula dilekçe vermek için gelen öğrenci velisi, fenalık geçirerek okulun bahçesinde hayatını kaybetti.

Tes-İş Adapazarı Anadolu Lisesi'nde meydana gelen olayda, okulda eğitim gören bir öğrencinin velisi olan Metin Kurtuluş isimli vatandaş, okulun kapalı olduğu saate gelerek dilekçe vermek istedi. Okulun kapalı olduğunu fark eden Kurtuluş, geri döndüğü esnada fenalaşarak yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelmede Kurutuluş'un hayatını kaybettiğini belirledi. Yenikent Devlet Hastanesi kantininde çalıştığı öğrenilen Kurutuluş, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan morga sevk edildi. Kurtuluş'un kesin ölüm sebebi ise burada yapılacak olan otopsiden sonra netlik kazanacak. Hususa ilişkin incelme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Sakarya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title