Haberler

Misafirlerinin Yatak Odalarını Gözetleyen Röntgenci Makaleye Konu Oldu

Güncelleme:

Cinsel ilişkiye giren misafirlerini yıllarca gözetleyen motel sahibi Gerald Foss, The New Yorker dergisinde yayınlanan bir makaleye konu oldu.

Gerald Foss, ABD'nin Kolarado eyaletindeki Aurora bölgesinde bulunan Manor Hause adlı moteli 1966 yılında tek bir amaç için açmış: Yabancıların cinsel ilişki deneyimlerini gözlemlemek. Bu nedenle moteldeki odaların tavanına sahte havalandırma delikleri açan Foss, bu şekilde yıllarca müşterilerini röntgenledi.

İZLERKEN KENDİLERİ DE İLİŞKİYE GİRİYORDU

The New Yorker'dan Gay Talese'e anlattığına göre, Foss'a bu maceraları sırasında bazen karısı da eşlik ediyordu. Hatta Foss çifti, misafirlerini izlerken bazen kendileri de cinsel ilişkiye giriyordu.

Foss, Talese'e sırlarını 1980 yılında anlatmaya başlamış. Foss'un hikayesini anlattığı The Voyeur's Motel (Bir Röntgencinin Moteli) başlıklı yazısı The New Yorker'da bugün yayımlanan Talese, Foss'un başrolünde olduğu bir kitap da yazıyor.

Bir keresinde de Foss, Talese'e, 1977 yılında bir uyuşturucu satıcısının kız arkadaşını boğazladıktan sonra bütün malzemelerini tuvalete atıp sifonu çektiğine tanık olduğunu, bunu açığa çıkarmak için uğraştığını ama işlenen cinayetle ilgili herhangi bir haber görmediğini dahi anlatmış.

''TATMİN EDİCİ OLMAYAN BİRLEŞMELERDEN SIKILDIM''

Müşterilerini, özellikle de genç ve çekici olanların cinsel birlikteliklerini izlemekten keyif aldığını söyleyen Foss'un röntgencilik macerası, moteli sattığı 1995'te sona ermiş. Foss moteli neden elden çıkardığı sorulduğunda da çiftlerin kavgalarını, tatmin edici olmayan cinsel ilişkilerini ve oturup televizyon izlemelerini görmenin onu memnun etmemeye başladığını söylemiş.

TEYZESİNİ DE GÖZETLERMİŞ

Foss ayrıca, teyzesini gözetleyen bir delikanlı olarak başladığı maceranın büyüsünü bir daha yakalayamayacağını da eklemiş.

YASAL SORUNLAR KAPIDA

Diğer taraftan röntgencilik macerası Foss için bazı yasal sorunlar ortaya çıkaracakmış gibi görünüyor. Nitekim Denver Bölge Savcı Ofisi sözcüsü yerel gazeteye yaptığı açıklamada Foss'un, röntgenciliğinin yasa sınırlamalarını aştığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Yaşam Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (2)

KAPTAN:

COGU OTEL ÖYLE AYRICA GÜNÜMÜZDE LEPTOP LARIMIZDAN BILGISAYARLARIMIZDAN HATDA TELEVIZYONLARIMIZDAN BILE GÖZETLENE BILIYORUZ BELKIDE ABD COGUMUZU ÖZELLIKLE ASKERI KESIMINI GÖZETLIYORDUR

15
0
yanıtYanıtla
MAHREMİYET HIRSIZLARI VAR:

Akıllı Televizyonlarda uzaktan gözetleme özelliği var. Televizyonunuz internete takılı ise karşısında mahremiyetiniz gözetlenir.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title