Haberler

    Deliormanlı"Ya "Alev Alev" Bir Klip...

    Türk Sineması’na yeni bir soluk getirecek olan bir boksörün hayatından bir kesitin anlatıldığı “Deliormanlı” sinema filmi için sözü ve müziği Feridun Düzağaç’a ait olan “Alev Alev”adlı şarkıya Riva da yönetmen Murat Şeker tarafından klip çekildi.


    Türk Sineması’na yeni bir soluk getirecek olan bir boksörün hayatından bir kesitin anlatıldığı “Deliormanlı” sinema filmi için sözü ve müziği Feridun Düzağaç’a ait olan “Alev Alev”adlı şarkıya Riva da yönetmen Murat Şeker tarafından klip çekildi.



    Sözü ve müziği kendisine ait olan ve 13 yıl önce söylediği “Alev Alev” adlı şarkıyı “Deliormanlı” sinema filmi için Flamenko esintileri de katarak yeniden düzenleyen ve yorumlayan Feridun Düzağaç, “Filmdeki aşk öylesine büyülü ki, aranjörümüz Cengiz Köroğlu ile şarkıyı yeniden düzenlerken, biz de bu aşkın büyüsüne kapılmadan edemedik… Sanki şarkı filmdeki karakterlerin yaşadığı aşk için yazılmış gibiydi… Yeni haliyle umarız dinleyenler de sever” dedi.



    Filmin yönetmeni Murat Şeker, “Alev Alev herkes gibi benim de çok sevdiğim bir şarkıydı. Ve şimdi filmimiz için yeniden düzenlendi ve yorumlandı. Feridun Düzağaç’a çok teşekkür ediyorum” dedi…

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Yaşam

    Feridun Düzağaç Murat Şeker Riva Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title