Haberler

Cami Duvarına Haç İşareti Çizdiler

Güncelleme:

Balıkesir'de caminin duvarına haç işaretini çizen kişi ya da kişiler kaçtı. Sabah namazına gelen cami cemaatinin fark etmesiyle olay yerine gelen polis inceleme başlattı.

Pazartesi, 20 Haziran 2016 Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir caminin duvarına haç işaretini çizen kişi ya da kişiler kaçtı.

POLİSE CEMAAT BİLDİRDİ

Edinilen bilgiye göre, olay, Turhanbey Mahallesi'nde yaşandı. Cami cemaatinin sabah namazına gelmesi ile haç işareti olduğu ileri sürülen yazıları gören cami cemaati durumu polise bildirdi. Yapılan inceleme sonunda siyah boya ile yazıları karalayan polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Balıkesir Edremit 3.Sayfa Yerel Yaşam Haberler

500

Yorumlar (4)

Şükela:

Akpli bir troldür ve CHP çizdi denecektir!!! Ya ne olacağıdı sevgilim :))

14
19
yanıtYanıtla
blacklord:

şükela provaktörlerin chpli cıktığı ortada hatırla çevik provakatör koyu chp li

yanıt10
yanıt9
.:

2023 e az kaldı. dusmanlar topraklarını belırlıyolar. kut''ul amare mı kazanacak, saykes pıcot mu gorucez. bu defa cok daha guclu ve bolca kahramanı olan bır turkıye var. (mustafa kemal gordu bu ulkenın cocukları, kazım karabekır gordu, fahrettın pasayı, halıl kut pasayı gordu. )MUSLUMANLARA YAPILAN HER EZIYET MUSLUMANLIGI DAHA BAGLIYOR. NASTURI AYAKLANMASINI OKUMALI HER BIREY. . REISTE OLMALI AMA ONA INANIN. . .

7
7
yanıtYanıtla
.:

Başta reis var ise altta meral akşener olabılır.

3
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title