Haberler

Aşklarını 7 bin 500 kilometre uzakta buldular

Güncelleme:

Yalova'da yaşayan Emre Sağlam, Tayland'da tanıştığı Angkhanan ile evlenerek aşk hikayesini sonlandırdı. Çiftin nikahını Yalova Belediye Başkanı kıydı.

Aşklarını 7 bin 500 kilometre uzakta buldular

Yalova'dan Bankonk'a uzanan aşk hikayesi evlilikle son buldu

YALOVA - Yalova'da yaşayan 25 yaşındaki Emre Sağlam, aradığı aşkı 7 bin 500 kilometre uzakta, Tayland'da buldu. Yaklaşık 1 yıl önce sosyal medyada tanıştığı Angkhanan ile evlenerek dünya evine giren Emre Sağlam, aşkın mesafe ve engel tanımadığını söyledi.

Emre- Angkhanan çifti geçtiğimiz 30 Ağustos'ta tanışma yıldönümlerinde düzenlenen nikah töreniyle evlendi. Çiftin nikahını Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, kıydı. Emre- Angkhanan çifti yaşadıkları ve kendilerine evliliği götüren süreci gazetecilere anlattı. Emre Sağlam, ilişkinin 2 ayında ablasıyla Tayland'a gittiğini dile getirdi. Burada eşinin ailesinin kendisini sevdiğini dile getiren Emre Sağlam, "Sıcak kanlı olduğumu düşündüler. Kendileri de zaten çok sıcak kanlı insanlar zaten. 1 ay boyunca Tayland'da kaldım. Sonrasında geri geldim ve bir 6 ay daha bekleme süresi oldu. O kısım daha da zordu. Çünkü bir kere birbirimizi gördük, sonra uzun bir ara girdi. Sonrasında paramı biriktirdim, biletlerimi aldım. Tamamen onu Türkiye'ye getirmek için bu kez annemle birlikte gittim. Türk usulü isteme gibi yapalım dedik. Aileler kaynaştı. Angkhana'yı aldım. Daha sonra geldik. Tanıştığımız gün olan 30 ağustosta nikahımızı yaptık" dedi.

Daha önce evlilik düşüncesi olmamasına rağmen Taylandlı biriyle evlenmesinin çevresinde şaşkınlıkla karşılandığını dile getiren Emre Sağlam, şöyle konuştu:

"Çok ani gelişti ve birden ben evleneceğim diye annemeler gidince çok şaşırdıkları. Arkadaş çevrem zaten evlenene kadar inanamadı. Kimleri başaramayacağımızı da düşünüyordu. İşte uzak mesafe, maddi sorunlar ama ben dedim ki, aşk paranın da mesafenin de ötesinde bir şey. Bunu da kanıtladık sonuç olarak. Ben bir aylık gittiğimde ablam yaklaşık 1 hafta sonra geri döndü. Sonrasında 2-3 gün geçmedi aile üyelerinden biri vefat etti. Biz normalde sadece annesi, babasıyla tanışmaya gitmiştim. Böyle bir vefat olayı olunca apar topar kalkın Bangkok'tan kalktık Buri Ram memleketi oraya gittik. Cenaze ortamına bir baktım ben daha ilk buluşmada tüm sülalesi, yaklaşık 100-150 kişi herkes beni tanımak istiyor, bana bakıyor. Annesinden en küçük torunlara kadar hepsi ile tanıştım. Sağ olsunlar hepsi beni sevdi."

Eşinin yavaş yavaş Türkçe öğrenmeye başladığını ifade eden Sağlam, karısının ailesine düşkün olduğu ve burada çalışarak onlara maddi destekte bulunmak istediğini söyledi.

Angkhana Sağlam da aradığı aşkı bulmaktan dolayı çok büyük mutluluk yaşadığını dile getirerek, "Beni seven birimi bulmak, gerçek aşkı bulmak zor bir şey. Benim sevdiğim karşımdakinin beni sevdiği için mutluyum. Ailem bu konuda beni çok destekledi. Eğer ben birini seversem onlar da sever" dedi.

Emre Sağlam ileriki süreçte Tayland'da da bir evlilik merasimi yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Tayland Yalova Sosyal Medya Seyahat Evlilik Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title