Haberler

Yarışçı Atların Sahipleri Birbirine Girdi:1 Ölü

Konya'da Düzenlenen Mahalli At Yarışlarında Bir Yarışa İtiraz Eden At Sahipleri Birbirine Girdi. Çıkan Kavgada Bir At Sahibi Kalçasından Bıçaklanarak Yaralandı.

Konya'da düzenlenen mahalli at yarışlarında bir yarışa itiraz eden at sahipleri birbirine girdi. Çıkan kavgada bir at sahibi kalçasından bıçaklanarak yaralandı.

Konya Tarım İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahalli At Yarışları'nın 15.'si Konya Hipodromu'nda başladı. 4 kategoride düzenlenen yarışlarda Garnizon Komutanlığı Kupası yarışlarına at sahipleri itiraz etti. Startın yanlış verildiğini ve atların bir daha koşamayacağını belirten at sahipleri, yarışların iptal edilmesi konusunda saha hakemleriyle tartışmaya başladı. Polis tarafından yatıştırılan tartışmalar sonunda yarış haftaya yapılmak üzere ertelendi. Yarışlar sonunda at sahipleri arasında aynı konu

nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma daha sonra yumruklu kavgaya dönüştü. At sahiplerinin yakınlarının da kavgaya karışmasıyla kavga büyürken, kavga sırasında at sahibi Sedat Özdemir, bir başka at sahibi tarafından kalçasından bıçaklandı. Polis otosuna bindirilen Özdemir, bir süre sonra kan kaybından baygınlık geçirdi. Özdemir polis otosuyla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılırken, Özdemir'i bıçaklayan şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Çevik Kuvvet ekiplerinin de gelmesiyle kavga eden grup

dağıtılırken, kavgaya karışan şahıslar gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(MÇ-İP-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title