Haberler

Yarış Yapan Lüks Araçlar TEM'de Kazaya Neden Oldu

Güncelleme:

İstanbul, TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde iki lüks araba yarışa tutuştu. Birbirlerini geçmek için makas atan sürücülerden biri, kontrolü kaybederek önündeki otomobile arkadan çarptı.

İstanbul, Maslak yönünden Edirne yönüne ilerleyen iki lüks otomobil sürücüsü yarış yapmaya başladı. Birbirlerini geçmek için makas atan sürücülerden biri, kontrolü kaybederek önünde ilerleyen Serçin Baştürk yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kazada, Serçin Baştürk'ün, otomobilin arka tarafında oturan iki oğlu hafif şekilde yaralandı.

YARIŞMAYA BAŞLADILAR

Kaza, saat 08.00 sıralarında, O-2 Otoyolu Hasdal Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Maslak yönünden Edirne yönüne ilerleyen iki lüks otomobil sürücüsü yarış yapmaya başladı.

MAKAS ATARKEN OLANLAR OLDU

Birbirlerini geçmek için makas atan sürücülerden biri, kontrolü kaybederek önünde ilerleyen Serçin Baştürk yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Baştürk'ün otomobili yolda savrulduktan sonra bariyerlere çarparak durdu.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Kazada, Serçin Baştürk'ün, otomobilin arka tarafında oturan iki oğlu hafif şekilde yaralandı. Yarışan sürücüler yüzünden kendisinin de tehlike atlattığını ifade eden Veysel Ayyan "Maslak yönünden geliyordum. Bu yola girdim, iki araç yarışıyordu. Kendimi sağa attım, süratimi kestim. Sonra burada kaza meydana geldi" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyrantepe 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

Huseyin kuş:

Olay anlatildigi gibi degil gri bmw sagdan ilerliyor arkadan hizla makas atarak gelen beyaz renkli bmw arac gri renkli aracin sol arkasindan vurdu.gri bmw savrularak kirmizi renkli araca carpti.beyaz bmw ayni hizla olay yerinden uzaklasti.

4
0
yanıtYanıtla
(Y):

Dediğin doğru olabilir gri Bmw nin arkasaında darbe izleri var

yanıt2
yanıt0
Karamsarzade:

Sonuç dışarda

3
0
yanıtYanıtla
Huseyin kuş:

Olay anlatildigi gibi maslaktan edirne istikametinde sag seritte ulerleyen gri Bmw araca soldan hizli ve makas atarak ilerleyen beyaz renkli bir Bmw gri bmw ye arka sol taraftan carpti ve gri bmw savrularak kirmizi araca carpti.beyaz bmw olay yerinde durmadan ayni hizla kacti.maalesefki plakasinida alamadim..

1
1
yanıtYanıtla
Birvatandas:

Bunlarin ehliyeti alinmali bir daha verilmemeli. Ehliyetsiz yakalandiklarinda hapis yatmali

2
0
yanıtYanıtla
kesinlikle:

kesinlikle dogru. keske öyle olsa. . .

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazınbirvatandas:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınkendileri trafige acik olmayan yerde olsa birakin parcalansilar.

1
0
yanıtYanıtla
ŞK:

BETER OLSUN İŞŞALLAH

0
0
yanıtYanıtla
metin:

Meşhur ATA sözü Acele işe Şeytan karışır. Malesef Bu Şeytan böyle gerzekler olduğu sürece Milletimize daha çok karışacak gibi

0
0
yanıtYanıtla
Görgü tanigi:

Kazaya sebep olan gri bmw ye vurup kaçan plakasini alamadigim beyaz bmw marka araçtır inşallah bulunur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title