Haberler

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Adana'da

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Nuri Ok, Cumhurbaşkanlığı Seçiminin Yapılabilmesi İçin Meclis'in 184'le Değil 367 Vekille Toplanması Gerektiği Yönündeki Tartışmaları Değerlendirirken, "367 ile İlgili Kamuoyunda Çok Tartışma Yapıldı. Eğer Anayasa Mahkemesi'ne Giderse Bir Karar Verilecektir" Dedi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Nuri Ok, Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılabilmesi için Meclis'in 184'le değil 367 vekille toplanması gerektiği yönündeki tartışmaları değerlendirirken, "367 ile ilgili kamuoyunda çok tartışma yapıldı. Eğer Anayasa Mahkemesi'ne giderse bir karar verilecektir" dedi.

Mersin Barosu'nun düzenlediği panele katılmak üzere bölgeyi ziyaret eden Ok, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı da ziyaret etti. Ok, Aytaç Durak'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, Adana'nın gelişmiş bir kent olduğunu söyledi. Basın mensuplarının cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili soruları yanıtsız bırakan Ok, "Buraya geliş amacım bir nezaket ziyareti. Bu konuyla ilgili görüşlerimi Mersin'de katılacağım panelde dile getireceğim" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılabilmesi için Meclis'in 184'le değil 367 vekille toplanması gerektiği yönündeki tartışmaları değerlendiren Ok, "367 ile ilgili kamuoyunda çok tartışma yapıldı. Eğer Anayasa Mahkemesi'ne giderse bir karar verilecektir" şeklinde konuştu.

(AC-AB-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title