Haberler

Yardıma Muhtaç Ailelere Ramazan Kumanyası Dağıtıyorlar

AGD Sakarya Şubesi ve Hasene Derneği, 16 ilçede yardıma muhtaç ailelere ramazan kumanyası dağıtıyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sakarya Şubesi ve Hasene Derneği "Ramazan Kumanyası Kampanyası" kapsamında 16 ilçede yardıma muhtaç ailelere ramazan kumanyası dağıtıyor.

Hasane Derneği Sakarya Sorumlusu Ali İhsan Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanya kapsamında yardıma muhtaç ailelere yardım ettiklerini söyledi.

Öztürk, 25 ilde dağıtım yaptıklarını belirterek, "Sakarya'nın 16 ilçesinde kumanya dağıtacağız. Diğer illerimizde de dağıtımlarımız başlamıştır. Kumanyada bakliyat, şeker, sıcak çorba, çay ve makarna gibi ürünler bulunmaktadır. Burada arkadaşlarımız güzel bir organizasyon yapmış, inşallah hayırlı olur" diye konuştu.

AGD Sakarya Yurt Müdürü Muhammet Öztopaloğlu da geçen yıl 16 ilçede 650 paket dağıttıklarını anlattı.

Öztopaloğlu, ilçelerde dağıtıma başladıklarına işaret ederek, "Ekiplerimiz ramazan kumanyalarını dağıtmaya başladı. Biz de Karasu ve Kocaeli bölgesinde dağıtım yapacağız. Muhtaç ailelere bu yardımları ulaştıracağız inşallah" ifadesini kullandı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title