Haberler

Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Konuldu, Babanın Tabutlara Bakışı Yürekleri Dağladı

Güncelleme:

Düzce'nin Yığılca ilçesinde evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden 3 kardeş, gözyaşları içinde toprağa verildi. Küçük çocukları yangından kurtarmak isterken bacağı kırılan babanın evlatlarının tabutlarına baktığı anlar yürekleri dağladı.

Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı Hoşafoğlu köyünde yangında hayatını kaybeden 3 kardeş, gözyaşları içinde toprağa verildi. 3 kardeşin anneleri terk ettikten sonra bakımlarını üstlenen ve yangın olduğu gece damadında olan babaanne Fatma Korkmaz, torunları için dakikalarca gözyaşları dökerek tabutlarına sarılıp ağladı. Çocukların babası Muhammed Korkmaz, bacağı kırık olduğu için cenaze namazına bir aracın içinde katıldı.

3 KARDEŞ EVDE ÇIKAN YANGINDA YAŞAMINI YİTİRDİ

14 Aralık günü Yığılca Hoşafoğlu Köyü'nde Muhammed Korkmaz'a ait evde çıkan yangında Medine Korkmaz (12), Emirhan Sadi Korkmaz (10) ve Umut Eren Korkmaz (8) hayatını kaybetti. Son ana kadar çocuklarını kurtarmaya çalıştıktan sonra pencereden atlayan Muhammed Korkmaz'ın ise sağ bacağı kırıldı.

Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Koyuldu, Babanın Tabutlarına Bakışı Yürekleri Dağladı

KARDEŞLER KÖY MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

3 kardeşin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından Yığılca Hoşafoğlu Köyü'ne getirildi. 3 kardeş için köy meydanında kılınan cenaze namazına Düzce Valisi Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya, siyasi parti temsilcileri ve köy halkı katıldı. 3 kardeş kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Koyuldu, Babanın Tabutlarına Bakışı Yürekleri Dağladı

ACILI BABAANNE, TORUNLARININ TABUTUNA SARILIP AĞLADI

3 kardeşin anneleri terk ettikten sonra bakımlarını üstlenen ve yangın olduğu gece damadında olan babaanne Fatma Korkmaz, torunları için dakikalarca gözyaşları dökerek tabutlarına sarılıp ağladı. Baba Muhammed Korkmaz ise bacağı kırık olduğu için çocuklarının cenaze namazına hafif ticari aracın arkasına hazırlanan yere oturarak katıldı.

Yangında Ölen 3 Kardeşin Cenazesi Yan Yana Koyuldu, Babanın Tabutlarına Bakışı Yürekleri Dağladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yığılca Düzce 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (41)

ASLI:

BİZDEKİNEDE DERT DİYORUZ BAZEN. . . . İSYAN EDECEK SEVİYEYE GELİYORUZ EN UFAK BİR OLUMSUZLUKTA NE ACI. . . :( ALLAH SABIR VERSİN.

21
0
yanıtYanıtla
KUZEN:

::::( Kimseyi evladıyla sınama ya rabbim. . Kaldıramayacağımız yükü bize yükleme . . .

19
1
yanıtYanıtla
ANADOLULU:

AMİNNN

yanıt4
yanıt1
TAŞOVA:

ALLAH BAŞA VERMESİN NE SÖYLENİR BÖYLE DURUMA RABBİM SABIRLAR VERSİN BABASINA

20
0
yanıtYanıtla
hatay:

abim benim bu dünya imtahan dünyası yavrular cennete uçup ğitti fakat sana ve ailene yüce rahman es sabur ismiyle sabırlar versin inşalah

18
2
yanıtYanıtla
asi:

çok büyük imtahan. . rabbim sabrını artırsın. .

16
0
yanıtYanıtla
CANO:

ufak sorunlar karşısında ahlayıp puflayan ve sağa sola saldıranlar, olay ve acı neymiş görün. bu dünyadan hayır görmeyen canım masum 3 çocuk kardeşim, gittiğiniz yer Cennet olacak inşaallah,

14
1
yanıtYanıtla
YVZS:

RABBİM BÖYLE KİMSEYE EVLAT ACISI GÖSTERMESİN YAŞATMASIN İNŞALLAH. ÇOK BÜYÜK ACI. ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH YAVRUCAKLARIN.

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Allahım ailesine sabırlar versin. . Çok acı bir durum Allahım evlat acısını kimseye yaşatmasın.

12
1
yanıtYanıtla
FANİ:

Allah sabır versin çok acı.Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.Kaldı ki 3 evlat birden.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title