Haberler

Yalova: Bekçileri Bağlayıp Tedaş Deposunu Soydular

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde Tedaş'a Ait Depoyu Basan Silahlı 6 Kişi, Gece Bekçilerini Etkisiz Hale Getirerek 5 Ton Kabloyu Çaldı.

Yalova'nın Çınarcık İlçesi'nde TEDAŞ'a ait depoyu basan silahlı 6 kişi, gece bekçilerini etkisiz hale getirerek 5 ton kabloyu çaldı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 00.00 sıralarında TEDAŞ deposuna gelen silahlı 6 kişi, bekçilerin kapıyı açmasıyla beraber içeriye girdi. Bekçiler İ.D. ve H.A.'yı yere yatırıp bağlayan soyguncular, bağırmalarını engellemek için bekçilerin ağzını koli bandıyla bantladı. Daha sonra TEDAŞ'a ait vinçle depoda bulunan yaklaşık 5 ton ağırlığındaki bakır teli kendilerine ait kamyona yükleyen hırsızlar, olay yerinden ayrıldı. Sabaha kadar bağlı bir şekilde bekleyen İ.D. ve H.A, sabah depoya gelen işçiler tarafından bulundu. Durum jandarmaya bildirilirken, ekipler soyguncuların peşine düştü.

Bekçiler verdikleri ifadede, "Bizi öldürmelerinden çok korktuk. Silahlıydılar ve bir anda içeri girdiler. Biz ne olduğunu anlamadan silahları dayayıp bizi bağladılar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title