Haberler

Xbox Series X indirime girdi! Xbox Series X ön sipariş fiyatı 1000 lira indirimli! Xbox Series X fiyatı, çıkış tarihi

Güncelleme:

Microsoft, 1 ay sonra çıkacak olan yeni nesil konsollarının ilk reklam filmini yayınladıktan sonra yeni nesil konsol Xbox Series X'in fiyatı da güncellendi. Xbox Series X / S fiyat, çıkış tarihi, özellikleri hakkında merak edilenler. Xbox Series X vs PS5 fiyatı, özellikleri

Yeni nesil konsolların özellikleri, oyunlarından çok ücreti konuşulmaya devam ediyor. İlk sunulduğu ve tanıtıldığı fiyattan 1000 TL daha ucuza ön siparişe çıkan Xbox Series X hakkında merak edilenleri sizler için derledik...

XBOX SERIES X, XBOX SERIES S FİYATI

Kasım ayında satışa sunulacak oyun konsolu için fiyatlar belirlendi.

MICROSOFT XBOX Series X 1TB Black fiyatı 9299 TL

MICROSOFT Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu Beyaz fiyatı 5399 TL

XBOX SERIES X ÖN SİPARİŞ FİYATI

İlk olarak 9299 TL olarak duyurulan fiyat, ön sipariş için 1000 TL indirimle bir teknoloji mağaza sitesi olan Vatan'da duyuruldu.

Xbox Series X indirime girdi! Xbox Series X ön sipariş fiyatı 1000 lira indirimli! Xbox Series X fiyatı, çıkış tarihi

XBOX SERIES X KOLU FİYATI

İnternet üzerinden satışa sunulan Xbox Series X ve Xbox Series S fiyatları da 999,00 TL olarak belirlendi. Fiyat siyah, beyaz ve mavi için de aynı şekilde geçerlidir.

Yurt dışında bu fiyatlar siyah ve beyaz kontrolcü için $59.99 / €59.99 fiyattan satışa sunuldu. Mavi olan kol ise $64.99 / €64.99 olarak listelendi.

Kontrolcü Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10 ve mobil cihazlarda kullanılabilecek.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu?
500

Yorumlar (3)

burak:

mecbur alacakmışım gibi hissediyorum

0
0
yanıtYanıtla
tuğkan:

vay be lüks bu

0
0
yanıtYanıtla
cem:

1000 lira değil 10000 lira indirime girse yine dolar artar pahalı olur :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title