Haberler

    Vine'da Beklenen Yenilik Sonunda Geldi!

    Vine fenomenlerini sevindirecek bir güncelleme daha yayımlandı!

    Vine fenomenlerini sevindirecek bir güncelleme daha yayımlandı! Artık Vine videolarını o an çekmek zorunda kalmayacaksınız…

    7 Saniyelik kısa videolarıyla son zamanların en eğlenceli sosyal paylaşım uygulaması Vine, yeni bir özellikle daha karşımızda. Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız haberimizde, Vine videolarının kaç kez oynatıldığını tüm kullanıcıların görmesi için bir sayaç getirilmişti.

    Şimdi ise Vine fenomenlerini sevindirecek yeni bir güncelleme daha geldi. Videoları Vine uygulaması içinden kamerayı açarak çekmek zorunda kalan kullanıcılar, artık daha önce çekilmiş veya bilgisayarda hazırlanmış videoları da Vine'a yükleyebilecek.

    Diğer bir popüler sosyal fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram'da dikkat çeken özellik, artık Vine'da da mevcut olacak. Yalnız ufak bir ayrıntıyı sizlerle paylaşmakta fayda var, Vine'ın yeni özelliğinin bulunduğu güncelleme ilk adımda sadece iOS'lu cihazlara yani Apple'ın akıllı telefonlarına gelecek.

    Twitter'ın resmi video uygulaması Vine'da çekilen (ve artık hazırlanıp atılabilen) videolarınızı Twitter'da #VintageVine hashtag'ini kullanarak tüm hashtag takipçileriyle paylaşabilirsiniz.

    The post Vine'da Beklenen Yenilik Sonunda Geldi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Twitter Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title