Haberler

Salih Dursun'un İsmi Sokağa Verilecek ve Olay Anının Tişörtü Basılacak

Güncelleme:

Galatasaray-Trabzonspor maçında hakeme gösterdiği kırmızı kartla olay yaratan Salih Dursun'un ismi Trabzon'un Yomra ilçesinde sokağa verilecek; aynı zamanda olay anının fotoğrafı tişörtlere basılıp satışa sunulacak.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'un dün akşam Galatasaray ile oynadığı ve hakem Deniz Ateş Bitnel'in yanlış kararlarının gündem olduğu maç ile ilgili tepkiler sürüyor. Trabzon'un Yomra ilçesinde bir sokağa Salih Dursun'un isminin verilmesi kararlaştırıldı. Bununla birlikte Salih Dursun'un hakem Deniz Ateş Bitsel'e gösterdiği kırmızı kart anının fotoğrafının tişörtlere basılarak satışa sunulacağı açıklandı.

TRABZON SALİH'E SAHİP ÇIKTI

Hakem Deniz Ateş Bitnel'in yanlış kararlarını protesto için Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun'un hakemin kırmızı kartını alarak hakeme göstermesi gündem olurken, bu hareketin ardından oyundan atılan Salih'e Trabzonspor kamuoyu ve taraftarlar sahip çıktı.

İSMİ SOKAĞA VERİLECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon'un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Yomra olarak Salih Dursun'un arkasında olduklarını belirterek, "Vatandaşlarımızdan gelen talep sonrasında, meclis üyesi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Aldığımız karar sonrasında dün gece TT Arena'da oynanan Galatasaray maçında, müsabakanın hakemine tepki göstererek, dik bir duruş sergileyen Salih Dursun'un ismini ilçemizde bir sokağa vereceğiz. Gerekli talimatları verdim. Belirlediğimiz bir sokağın ismini Salih Dursun Sokağı yapacağız" dedi.

OLAY ANININ TİŞÖRTÜ BASILACAK

Trabzonsporlu Salih Dursun'un Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği pozisyonun fotoğrafının tişörtlere basılarak TS Club mağazalarında satışa sunulacağı belirtildi.

Trabzonspor'da TS Club'tan sorumlu yönetim kurulu üyesi Emre Aksoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Oyuncumuz, gururumuz Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart gösterdiği anın tişörtü bu hafta TS Club'larda satışa sunulacaktır" ifadesini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Salih Dursun Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

TRAF OLMAYIN:

HAKEMİN VERDİĞİ KIRMIZI KART KARARLARININ HEPSİ DOĞRUYDU. OTURUN POZİSYONLARI TEKRAR TEKRAR İZLEYİN. KULAKTAN KULAĞA OLAN BİLGİLERLE YORUM YAPMAYIN ARTIK.

12
12
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

sen nerenle izledin lan kestane. . .

yanıt7
yanıt3
KENAN:

YETMEZ TRABZON İSMİ SALİH OLSUN ÇOK EZİKSİNİZ AMA BİROKADARDA KOMİKSİNİZ

2
14
yanıtYanıtla
HOROZ KENTLİ:

Helal Olsun SALİH e Türkiye deki Hakemlere Ders Verdi Fedarasyon ZAten Fiyasko, Trabzon Sporun Bu Seneki Hakemlerden Çektiğine Denizli li olarak Çok Üzüldüm. yazıklar olsun Haklarını Yiyenlere. DENİZLİ den Trabzon a Selamlar

7
5
yanıtYanıtla
Kamil koç:

Yazıklar olsun... Simdiye kadar 320 vatan evladını şehit verdik..onlar için ortalığı bu kadar karıştırmadık , tepki vermedik. Maç için yaptiklarimiza bakin YUH OLSUN BİZE..

9
2
yanıtYanıtla
emekli:

lan oğlum üç kuruşluk topçu değilsin ama oldun bir fenomon

5
5
yanıtYanıtla
m ali:

anadolunun uğradığı haksızlıkları salih eyleme döktü helal sana salih

6
4
yanıtYanıtla
Türk gençMobil-IOS:

Ezik trabzon

6
4
yanıtYanıtla
alma ataMobil-ANDROID:

Yok ya vatanmı kurtarmış çüşşş. artık.

6
3
yanıtYanıtla
cirkef:

Bu trabzonspor dan bıkkınlık geldi. Çok cirkef bir takım. Bir de t short basacaklarmis. Hay aklınıza ne diyeyim. İnşallah trabzonspor küme düşer. Bir Karadenizli olarak bunu gerçekten istiyorum. Karadeniz de trabzon dan başka şehir yok gibi davranıyorlar.

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title