Haberler

Büyü bozma bahanesiyle vatandaşı dolandıran medyumun cin çıkarma görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, internet üzerinden tanıştığı bir kişiyi büyü bahanesiyle 35 bin euro dolandıran medyum, polis ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alındı. Medyumun, ofisindeki cin çıkarma görüntüleri de ortaya çıktı.

Almanya'da yaşayan bir kişi, internette tanıştığı ve kendisini medyum olarak tanıtan şahsa büyü bozması için 35 bin euro verdi. Şahsın şikayeti üzerine harekete geçen polis, medyumu yakalayarak gözaltına aldı. Medyumun, ofisindeki cin çıkarma görüntüleri ortaya çıktı.

MANEVİ RAHATSIZLIKLARINI TEDAVİ ETTİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

Edinilen bilgiye göre Almanya'da yaşayan F.D., internet üzerinden irtibata geçtiği kendisini medyum olarak tanıtan ve manevi rahatsızlıkları tedavi ettiğini iddia eden B.T.'ye kendisinde büyü olduğunu belirterek büyü bozma karşılığı 35 bin euro para verdi. F.D., rahatsızlıklarının geçmemesi üzerine dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda B.T.'nin Kocasinan ilçesinde ofis açtığını tespit etti.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

B.T. ofisine düzenlenen operasyonla alınırken ikamet ve ofisinde yapılan aramalarda muska tabir edilen el yazması kağıtlar, makbuzlar, kaşe ve kartvizitlere ele geçirildi. Gözaltındaki B.T., emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. B.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİN ÇIKARMA GÖRÜNTÜLERİ DE ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan tutuklanan B.T.'nin ofisindeki cin çıkarma görüntüleri de ortaya çıktı. B.T.'nin sandalyede oturan bir kişiyle konuştuğu, cin çıkarmak için çeşitli hareketler yaptığı görüldü.

Büyü bozma bahanesiyle vatandaşı dolandıran medyumun cin çıkarma görüntüleri ortaya çıktı

Büyü bozma bahanesiyle vatandaşı dolandıran medyumun cin çıkarma görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Almanya Haberler

500

Yorumlar (9)

VATANDAŞ:

KERİZLER OLMASSA UYANIKLAR NASIL GEÇİNİRRRRRRRRRRRRRRRR

4
0
yanıtYanıtla
TURK:

bu millet her türlü kötülüğü hak ediyor. umarım daha beter oluruz. . .

3
0
yanıtYanıtla
rs:

bir guzel dayak atacaksin bak nasil cikar bu sahte pisliklere

2
0
yanıtYanıtla
Anka:

hala böyle şarlatanlara nasıl inanıyorlar yahu yıl oldu 2020 bir kişiden sadece 35bin euro yuh yani salaklıkların böylesi

1
0
yanıtYanıtla
adil:

aptal aptal işler yapıyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Yorumcu34:

Kuşbeyinli 35 bin euro ??

0
0
yanıtYanıtla
abdulbaki:

güzel olmuş işte, bu da bir tür hırsızlık, diğer hırsızları serbest bırakan adalet bakanlığı bu güzelce işini yapan adamı neden tutuklar. saatlerce televizyonlarda burç diye bir sürü safsata konuşanlara milyonlar ödeniyor, onlarda boş iş peşindeki diğer bir tür hırsız değilmi. bütün bu meslek gurupları ülkemde adalet bakanlığının koruması altındadır, polis halt etmişte tutuklamış ilk dakikada kıymetli savcılarımız veya hakimlerimiz serberst bırakırlar ve oda insanları dolandırmaya devam

0
0
yanıtYanıtla
Alpago:

Medyumlar para kaptırmayın

0
0
yanıtYanıtla
aga:

bu pislikler cok fazla var direk en az elli yil hapis ve butun mallarina el konacak ulke de deli manyak geri zekali cok diye bunlar insanlarin kanlari emiyor madem cin seytani var idi basina gelecekleri nasil bilmez polis gelir iken seytanlari cinleri nerde idi kisaca agir ceza vermek gerek dine zarar veren pisliklere

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title