Haberler

Usta Sanatçı Ayşen Gruda'dan Alkış Toplayan "Cumhuriyet" Açıklaması: Cumhuriyete Sımsıkı Yapışın

Güncelleme:

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden olan Ayşen Gruda, kendisi için düzenlenen gecede yaptığı açıklamayla takdir topladı. Gruda, Cumhuriyet'in 95'inci yılında, "Âlemin kadınları bisiklete bindiği için bayram ediyor. Cumhuriyete sımsıkı yapışın" diye konuştu.

Bu yıl 56. sanat yılını yaşayan tiyatro ve sinemanın sevilen ismi Ayşen Gruda,kendisi için düzenlenen gecede, "Âlemin kadınları bisiklete bindiği için bayram ediyor. Biz istediğimiz zaman bisiklete, arabaya biniyoruz. Cumhuriyete sımsıkı yapışın" diye konuştu.

Usta Sanatçı Ayşen Gruda'dan Alkış Toplayan 'Cumhuriyet' Açıklaması: Cumhuriyete Sımsıkı Yapışın

"AYŞEN GRUDA KİTAP GİBİ KADIN"

Ayşen Gruda, Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde 'Deli kadın' oyunuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Gruda, önümüzdeki günlerde uzun bir turneye çıkacaklarını anlatırken, "Birkaç cümle ile kendisini anlatması" istenince, "Ayşen Gruda, kitap gibi kadın. Birkaç cümle ile nasıl özetleyeyim? İyi kalpli, düzenli, işine çok sadık, çok dikkatli, dürüst ve oyundaki gibi deli. Bütün dünyayı zaten deliler idare ediyor" dedi. Gruda, tiyatro ve sinemanın ayrı oyunculuk ve teknikleri, keyifleri bulunduğunu anlattı.

Usta Sanatçı Ayşen Gruda'dan Alkış Toplayan 'Cumhuriyet' Açıklaması: Cumhuriyete Sımsıkı Yapışın

"BEN BURADA OTURUYORSAM, CUMHURİYET SAYESİNDEDİR"

Gruda, "Ben halka güvenirim. Onlar da bana güvenirler hiç birbirimizi aldatmadık bugüne kadar. Halkımızdan umutluyum. Mutluluk ise, saniyelerdir. Her dakika mutluyum diye bir şey olmaz. Eşyanın tabiatına aykırı" diye konuştu.

Salonu dolduranların karşısına iki perdelik oyuna Kemal Karağaç, Erhan Sefacı, Gamze Acı, Şadiye Yön ile çıkan Ayşen Gruda, oyunun bir sahnesinde izleyicilere, "Ben burada eğer oturuyorsam, sizler de beni oradan izliyorsanız Atatürk bize Cumhuriyeti armağan ettiği için, âlemin kadınları bisiklete bindiği için bayram ediyor. Biz istediğimiz zaman bisiklete, arabaya biniyoruz. Cumhuriyete sımsıkı yapışın" dedi.

Usta Sanatçı Ayşen Gruda'dan Alkış Toplayan 'Cumhuriyet' Açıklaması: Cumhuriyete Sımsıkı Yapışın

TÜRK SİNEMASININ UNUTULMAZ İSİMLERİNİ ANLATTI

Eski film müziklerinin de kullanıldığı oyunda çocukluğunu geçirdiği Yeşilköy'deki yaşamından kesitler anlatan Gruda, rol arkadaşları Türk sinemasının unutulmaz isimleri Adile Naşit, Tarık Akan, Kemal Sunal, Münir Özkul'un yanı sıra Toto Karaca, Cem Karaca, Nilgün Belgün ile ilgili bilinmeyen anılarını aktardı. Gruda, rol arkadaşı Erhan Sefacı'nın çaldığı gitar eşliğinde söylediği Barış Manço ve Cem Karaca'nın şarkılarına da seyircilerle birlikte eşlik etti.

Usta Sanatçı Ayşen Gruda'dan Alkış Toplayan 'Cumhuriyet' Açıklaması: Cumhuriyete Sımsıkı Yapışın

KEMAL SUNAL'I YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI

Ayşen Gruda, bazı anılarını anlattığı Kemal Sunal'ı, "Çok iyi bir eş, çok iyi bir baba, çok iyi bir arkadaş, çok iyi bir partner ve çok iyi bir komedyen" olarak tanımlarken, Tarık Akan için "Ailemizin en güzel yüzü", Adile Naşit için ise "bulunmaz bir arkadaş" dedi. Oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Usta Sanatçı Ayşen Gruda'dan Alkış Toplayan 'Cumhuriyet' Açıklaması: Cumhuriyete Sımsıkı Yapışın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (41)

Birisi:

Şeriat özentisi olanlsr suudi arabistanda kadınlar insanmı sempozyumu yapıldı alın işte sizin ananız bacınız kızınızın ne kadar insan olduğu sizin ağzınızdan bu

123
3
yanıtYanıtla
Birisi:

Millet senin şeriatçı suudi arabistanın bunu söylüyor kazı ne kadar çevisende yanık kokuyor ayrıca ateist değilim senin gibi şeriatçı yobaz üçkağıtçıda değilim

yanıt145
yanıt0
.....:

Geberdiğinizde Allahın karşısına çıktığınızda dersiniz bu kadar rahat kafirim diye

2
85
yanıtYanıtla
Fırat:

Ağzın foseptik çukurundan bile leş gebermek senin gibi yoz insanlara yakışır

yanıt40
yanıt0
....:

Ne diye üstünüze alındınız alttaki bir yorumcuya yazdım, akılsız sizsiniz İslam ile uğraşan hepiniz.

yanıt1
yanıt2
Yavuz:

Ahahah yine dinsizler toplanmış saldırmış arkadaşım boşver

yanıt1
yanıt0
Battalgazi:

Kan bu kadının kendine hayrı yok bunu filmlerden biliriz sanat adı altında rezillikler

4
68
yanıtYanıtla
lafa bak:

senin kime hayrın var sen sevmeyebilirsin sevenleri çok

yanıt90
yanıt4
Mehveş:

Battalgazi senin seviyen recep ivedik bol küfürlü cinsellik içeren komedi Ayşen Gruda edpirileri senin anlamayacağın kadar ince zeka gerekiyor az zekanla kendini zorlama

yanıt62
yanıt2
BATTALIN OĞLU:

SEN CÜNEYT ARKIN FİLMLERİ SEYRET. DİNGİL

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title