Haberler

Üniversite kampüsünde sulama yapan traktörün altında kalan genç kadın hayatını kaybetti

Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan Ege Üniversitesi Kampüsünde sulama yapan traktörün altında kalan genç kadın hayatını kaybetti.

İzmir'in Bornova ilçesinde bulunan Ege Üniversitesi Kampüsünde sulama yapan traktörün altında kalan genç kadın hayatını kaybetti.

Olay, saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunu Sezen Zambak (23), çiçekleri sulayan V.B. yönetimindeki traktörün manevra yaptığı sırada altında kaldı.

KAZAYI GÖRENLER EKİPLERE HABER VERDİ

Kazayı gören öğrenciler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından talihsiz kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının incelemesinin ardından Zambak'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Traktör sürücüsü V.B ise gözaltına alındı.

EGE ÜNİVERSİTESİ YAS İLAN ETTİ

Öte yandan, Ege Üniversitesi Senatosu, aldığı kararla iki günlük yas ilan etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Üniversite tarafından yapılan açıklamada, "Üniversitemiz kampüsünde meydana gelen elim trafik kazası sonucu Ziraat Fakültesi mezunumuz Sezen Zambak'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu acı olay nedeniyle Ege Üniversitesi Senatosu kararıyla üniversitemizde iki günlük yas ilan edilmiştir. Merhumun ailesine ve üniversitemize baş sağlığı diliyoruz" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ege Üniversitesi İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (11)

İffet:

Traktör çiçek sulama mevzusunu yanlış anlamış

1
47
yanıtYanıtla
....:

helal olsun ölmüş insan üzerinden bile espiri yapabiliyorsun ya daha ne diyeyim

yanıt6
yanıt0
KorkanınÇocuğuOlmaz:

Bizim ülkemizde İŞ AHLAKI diye bir şey yok. Gerçi normal AHLAK yok ki iş ahlakı olsun !!

15
0
yanıtYanıtla
OLMASIN:

SENDE BAŞKA ÜLKEYE GİT

yanıt3
yanıt2
DİYARBEKİRLİ ŞEHİT YASİN BÖRÜ NÜN YAKINI:

Bir kimse de yok ise HAYA ile EDEP neylesin ona MEDRESE İLE MEKTEP Yüz kere de okusa bin kere de okusa gene MERKEP gene MERKEP!

2
11
yanıtYanıtla
Emre GÜVEN:

yani ne demek istiyorsun mini etekli diye kadın edepsiz mi oluyor ? Yobazlıktan bağnazlıktan iyidir. Şehit yakını olduğunu belirtince noluyor ? Şehidimizin üzerinden prim yapanda ne namus ararım ne edep.

yanıt11
yanıt1
ergani:

kardeş yasin börü diye bir şehit yok.

yanıt1
yanıt0
Yargısız İnfaz:

espiri yapılacak bir haber değil mi ? Terbiyesiz demekle yetineceğim.

12
0
yanıtYanıtla
oğuz bey:

Kampüslerde meydana gelen kazalar üzerine , neden hiç araştırma yapılmaz. . . . Hemen üstü örtülüyor.

1
1
yanıtYanıtla
Metin ATAY:

Yazıklar olsun gencecik bir fidan yok yere hayattan kopuyor. . . siz ise neler yazıyorsunuz. . . YAZIKLAR OLSUN SİZE

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title