Haberler

Dilenci, "Oscarlık" bayılma performansı ile vatandaşları dolandırmaya kalktı

Güncelleme:

İstanbul Taksim'de, simitçi kılığında dolaşan bir dilenci, turistlerin önünde kendini yere atıp bayılma numarası yaparak insanları dolandırıyordu. Şahsı bir süredir takip eden polisler, İstiklal Caddesi'nde bayılma numarası yapan adamı gözaltına alarak, vatandaşları dolandırıcıya karşı uyardılar.

Taksim'de elinde simitlerle vatandaşların önünde kendini yere atıp hasta numarası yapan simitçi kıskıvrak yakalandı. Sahte simitçinin kendini yere atarak attığı 'Oscarlık' duygu sömürüsü performansı ise saniye saniye kameralara yansıdı. Polis, bir süredir takip ettiği dolandırıcıyı bir bayılma numarasının ardından yakaladı.

Yerli ve yabancı turistin uğrak noktası olan İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı'nda, dilenciler her geçen gün farklı yöntemlerle insanlardan para topluyor. Taksim Meydanı'nda simitçi gibi dolaşan R.G., turistlerin önüne doğru kendini yere atıp bayılma numarası yaparak duygu sömürüsü yaptı.

BAŞKA SOKAKTA TEKRARDAN KENDİNİ YERE ATTI

Simitçinin yere düştüğünü gören vatandaşlar hemen yardım etmek isterken, durumu fark eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Tim Şube Müdürlüğü'ne bağlı polisler şahsı takibe aldı. İstiklal Caddesi'ne doğru ilerleyen şahıs tekrar kendini yere attı ve vatandaşlar yardım etmeye çalıştı.

Bu sırada güven timleri devreye girerek R.G.'yi yakalayıp vatandaşları şahsın dilenci olduğu noktasında uyardı. Dilenci gitmemek için dirense de ekipler işlem yapmak üzere şahsı Taksim Polis Merkezi'ne götürdü.

Simitçi, 'Oscarlık' bayılma performansı ile vatandaşları dolandırmaya kalktı

187 LİRA CEZA

Şahsa kabahatler kanunu gereğince çevreye rahatsızlık vermekten ötürü 187 lira ceza kesildi. Vatandaşların duygularını istismar ederek dilenmeye çalışan kişi kameralar tarafından görüntülendi. R.G.'nin geçtiğimiz yıllarda da aynı yöntemle insanların duygusunu sömürdüğü anlar kameralara yansımıştı.

Simitçi, 'Oscarlık' bayılma performansı ile vatandaşları dolandırmaya kalktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Taksim Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (128)

ayşe sinan:

yeri geldiğinde zabıtaya sövüp sayıyorsunuz. . küfürler edip hakaretler savuruyorsunuz. . . . . bu ve bunun gibisi çoğu sahtekar. . seyyara acıyorsunuz . . acımayın vergi yok algı yok. . . . . . nerede pis mal var satarlar. . dilenciye acımayın senden benden iyi kazanırlar . . .

54
4
yanıtYanıtla
Hasan:

Bu sahtekarlar yüzünden insanlar gerçek ihtiyaç sahiplerine bile yardım etmez hale geldi. Cezası kesinlikle yüksek olmalıdır.

57
0
yanıtYanıtla
Maner:

Cezasi maalesef 175 lira

yanıt2
yanıt0
Gaziantepli:

CHP iktidarında herşey daha da kötü olur. Aha ben size diyeyim

28
29
yanıtYanıtla
Antepli:

Simdi hersey yolunda yani

yanıt16
yanıt2
Koyunlar bitmez:

Antepli herşeyi gözlerimizle gördük öküz dediler yav size akıllanmıyacakmısınız nerenle bakıyon bide konuşuyor chp kadar başınıza taş yağsın senin gibilerine inşallah

yanıt7
yanıt6
yıllardır aynı numara:

ya bu adam yıllardır kadıköyde yat kalk yapıyor. Ambulans çağıralım diyoruz yok gerek yok diyor. İlacımı alamadım sara hastasıyım diyor. etraftaki insanlardan 50 - 100 topluyor

50
2
yanıtYanıtla
antepli:

12 sene dilencilik yapiyom. iki evim bir arabam 3 bin tl aylik gelirim var. yinede dilenciligi birakmiyom. devlet her fakire yardim ediyor. bizim keriz insanlar hergeze yardim ediyor. bundan birakamiyom

30
5
yanıtYanıtla
33 tane:

Düşün bazen bir iki kuruşumvar çebimde ama sen aturmuş elini açmişsin benimde karnim aç kendime ekmek alabilir ama yinede ben ekmekparami sana açiyorum buparayi sana veriyorum

yanıt18
yanıt0
Tret:

Güzel ironi ama maaşı az söylemişsin..

yanıt7
yanıt0
Tüm 128 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title