Haberler

Sergen Yalçın, Andona Jacob'u beğenmedi ve geri gönderdi

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlıların denemek için Türkiye'ye getirdiği ve idmana çıkardığı Andona Jacob'u beğenmedi ve geri gönderdi.

Genç yetenek arayan Beşiktaş'ta sıcak bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, deneme için Türkiye'ye getirdiği ve Siyah-Beyazlı takımla antrenmana çıkan Andona Jacob'u beğenmedi ve geri gönderdi.

SINIFI GEÇEMEDİ

Ajansspor'un haberine göre; teknik direktör Sergen Yalçın'ın talebiyle antrenmanlara çıkan 17 yaşındaki Jacob, sınıfı geçemeyince geri gönderildi.

Sergen Yalçın, Andona Jacob'u beğenmedi ve geri gönderdi

Oyuncuyu keşfeden scout, ofansif orta saha ve santrfor mevkilerinde forma giyen Nijeryalı ismin çok yetenekli olduğunu ifade etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Beşiktaş Türkiye Genç Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500

Yorumlar (14)

SERGEN IYYY:

SERGEN NE ANLAR FUTBOLCUDAN

7
14
yanıtYanıtla
tacettin ark:

bu ahberi not alın biz bunu beğenmeyip gönderdiysek ielrde çok büyük bir yıldız olur avrupada büyük takımlarda oynar bizde yaşlanınca çok para vererek almaya çalışırız o zmaan da ya o gelemz ya da işi bitmiştir çok para verince tatile gelir

12
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bir yil sonra 5 Milyon Euro karsiliginda almaya calisirlar. Sergen kimdi futbolcu begenmiyor. Fiuboldan anlamadigini Basaksehir macinda glrdük. Takimi Asüre gibiydi.

4
5
yanıtYanıtla
ahmet:

boş konuşma gereksiz tek kale top oynadık 50 tane şut çektik daha ne neden orkuyorsunuz sergenden

yanıt5
yanıt0
Bjk:

O zaman gozluk taksin senin begendiklerini goruyoruz

5
2
yanıtYanıtla
TOSUNPAŞA:

HANİ LEN GS Lİ SERİDEN DAHA İYİYDİ NOLDU

5
2
yanıtYanıtla
hee:

transfer sezonu bitmedi mi? boş boş yalan haber. ne bu

5
1
yanıtYanıtla
Uzman 40:

Sergenin Futbol Bilgisini Tartışan Futbolun f sinden anlamıyordur. . Nokta. . !!

2
2
yanıtYanıtla
BJK:

Sergene laf atmaya ne gerek var:) nıye kendınızı yoruyorsunuz zoruna gıden renklıler galıba

2
2
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Sergen in bir bildigi vardır. Boş yapmayın !!!

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title