Haberler

    Şarkıcı Sinan Özen, bağırsak rahatsızlığı olan 2 aylık bebeği için herkesten dua istedi

    Güncelleme:

    57 yaşındaki şarkıcı Sinan Özen'in ikiz bebekleri dünyaya geldi. Oğluna Sanberk kızına da Neva ismini veren Özen, kızının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince sevenlerinden dua istedi.

    Ünlü şarkıcı Sinan Özen, 4 sene önce Burcu Kartal ile nikah masasına oturdu. Çiftin Şubat ayının sonunda ikiz bebekleri dünyaya geldi. Ancak Özen'in dünyaya yeni gelen kızında bağırsak rahatsızlığı olduğu tespit edildi.

    BEBEKLERİ İKİ KEZ AMELİYAT OLDU

    Bir kız bir erkek bebeği olan 57 yaşındaki Sinan Özen, şubat ayının sonunda dünyaya gelen oğluna Sanberk kızına da Neva adını verdi. Çift, kızlarının bağırsak rahatsızlığı olduğunu öğrenince derinden sarsıldı. Özen çiftinin minik bebekleri bu zamanda kadar iki ameliyat geçirdi.

    Şarkıcı Sinan Özen, bağırsak rahatsızlığı olan 2 aylık bebeği için herkesten dua istedi

    "KIZIM NEVA İÇİN DUA İSTİYORUM"

    2016 yılında Almanya'da tanıştığı kendisinden 26 yaş küçük hayranı Burcu Kartal ile evlenen Özen, "Çok mutluyuz ama kızımız Neva'nın sağlık sorunları nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Bütün sevenlerimden kızım Neva için dua istiyorum. Allah ona sağlık versin, bize, kardeşine kavuştursun. Bu zor günlerde tek isteğimiz bu" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Sinan Özen Kartal Neva Haberler

    Bakmadan Geçme

    5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
    500

    Yorumlar (161)

    Hatice:

    Sinan kaç yaşından sonra baba oluyorsun yapmadan önce bir doktora neden gitmedin, şimdi böyle çilesini çekersin , genç karıları alın böyle, taze çıtırçıtır. Ohh sonra dur dura bilirsen yanında. Ölüyü diriltir baksana kadına , o senle bir mi? Ateş gibi, kıpır kıpır, ee tabi haliyle patlama olacak. Neyse çocuğunda başını yaktınız, ne ilaç kullandıysanız artık zamanında şimdi çilesini o çekecek senin şurda kalmış ömrün üç beş sene. Geçen tv de gördüm seni boya badana bile yaramamış olum doğuştan hasta gibi duruyor. O çoçuğa şifalar, rabbim yardımcısı olsun . Kşmşn duası kabul olunur belli olmaz dua edin bebeğe gıybetçiler huuuu

    11
    82
    yanıtYanıtla
    Rocko:

    Dua etsen ne olur ki. . . . . Doğa öyle karar vermiş

    4
    48
    yanıtYanıtla
    göktürk:

    Allah kisnin evladına hastalık vermesin. sana gelince rocko hastalık senin veya evladının başına gelirse sen dua etme

    yanıt17
    yanıt2
    Lazoski:

    Sen etme edene de karışma bizim sana karışmadığımız gibi

    yanıt18
    yanıt2
    Kanarya:

    Doğa ya bak sen neler de bilir karar verirmis ?? oglum hangi kafalardasiniz. Birakin şu doga vareder yokeder inancsiz ayaklari

    yanıt0
    yanıt0
    İSTANBUL:

    Rabbim şifalar versin.

    30
    0
    yanıtYanıtla
    AKSARAY''lı:

    sanatçı kimliğinin hakkını veren çok efendi bir beyfendi sesini ve şarkılarını çok sevdiğim birisi. ALLAH (cc) yavrusuna da kendine de eşine de yar ve yardımcı olsun.

    27
    1
    yanıtYanıtla
    KEMAL CI:

    Dua ederek problemler çözülseydi kimsede dert kalmazdı

    3
    25
    yanıtYanıtla
    Emine:

    Bunne kardeşim insanlar tedavisini yaptırmış yaptırıyorda takdiri ilahi dua istiyor tedbiri aldırmış inaçsız

    yanıt0
    yanıt0
    W:

    Ne diyon kabak kafalı

    yanıt2
    yanıt1
    Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title