Haberler

Polis memuru verdiği sözünü EBA üzerinden yerine getirdi

Güncelleme:

Polis memuru verdiği sözünü EBA üzerinden yerine getirdi Öğrencilere uzaktan trafik eğitimi Kırıkkale'de bir polis memuru salgın nedeniyle öğrencilere verdiği trafik eğitimi sözünü Milli Eğitim Bakanlığı'nın dijital eğitim platformu Eğitim Bİlişim Ağı üzerinden yerine getirdi.

Polis memuru verdiği sözünü EBA üzerinden yerine getirdi

Öğrencilere uzaktan trafik eğitimi

KIRIKKALE - Kırıkkale'de bir polis memuru salgın nedeniyle öğrencilere verdiği trafik eğitimi sözünü Milli Eğitim Bakanlığı'nın dijital eğitim platformu Eğitim Bİlişim Ağı üzerinden yerine getirdi.

Kırıkkale'nin Sulakyurt İlçe Emniyet Amirliği Trafik Büro Amirliği görevli polis memuru Deniz Mutlu, ilçede eğitim gören öğrencilere salgın öncesinde kentte özel olarak dizayn edilmiş çok amaçlı trafik parkına götürme sözü verdi. Ancak korona virüs, tüm dünyayı etkisi altına aldığı gibi yurt genelinin yanı sıra Kırıkkale'de de sosyal yaşamın kısıtlanmasına neden oldu. Bu amaçla öğrencilere verdiği sözü unutmayan polis memuru Deniz Mutlu, 6-12 Mayıs Trafik Haftası'nı uzaktan eğitim üzerinden gerçekleştirdi.

Uzaktan trafik eğitimi

Etkinlik kapsamında polis memuru Mutlu tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında ilçede sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 20 yaş altı öğrenciler ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitim Bilişim Ağı üzerinden telekonferans aracılığı ile görüntülü iletişim kurarak trafik kuralları konusunda bilgiler verildi. Mutlu, trafik haftasının ana teması olan "Evdeyim Trafik Kuralları Aklımda" ve "Trafikte Her Yıl Daha İyiye" sloganının öneminden bahsetti. Mutlu, ilk fırsatta öğrencilere trafik parkına götüreceği müjdesini de verirken salgın nedeniyle zor bir süreçten geçildiğini hatırlattı. Mutlu, "Bu hafta Trafik Haftası. Hepinizi çok seviyorum. Salgın geçtiğinde, her şey normalleştiğinde yine sözüm olsun hepinizi trafik parkına götüreceğim. Bu süreçte birbirimize kenetlenmemiz gerekir" ifadelerini kullandı.

Yetkililerin açıklaması sonrasında öğrencilerin kısa zaman sonra sokağa çıkabilecekleri müjdesini veren Mutlu, ayrıca öğrencilerden 'dur' işareti yapmalarını ve diğer trafik işaret ve kuralları hakkında hatırlatmalarda bulundu.

Öte yandan etkinlik kapsamında polis ekipleri tarafından bazı öğrencilerin evine gidilerek Türk bayrağı hediye edildi ve haftanın önemi ile ilgili broşürler dağıtıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

milli eğitim bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Muhsin Şentürk neden çekildi? 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar? Halkbank, Akbank, Yapı Kredi, Garanti Bankası faiz getirisi! TAM ATM nedir, ücretsiz mi? TAM ATM'de hangi bankalar var, özel bankalar var mı? 12 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Mayıs burç yorumları nedir? Cihan Çanak kimdir? Cihan Çanak kaç yaşında, mevkiisi ne, hangi takımda oynuyor? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 11 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Galatasaray kombineleri bitti mi? 2024-2025 sezonu kombine satışları devam ediyor mu? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 10 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2. eleme adayı kim oldu? 10 Mayıs Cuma Survivor potaya kim gitti? Survivor kim kazandı? 10 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Nafile Namazları Camide mi Yoksa Evde mi Kılmak Daha Faziletlidir?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title