Haberler

Özür Dilemek İçin Gittiler 2 Kişiyi Yaraladılar

Güncelleme:

Adana'da ayağı minibüsün altında kalan yaşlı adamdan özür dilemek için hastaneye giden minibüs şoförü, yaşlı adamın oğluyla tartışmasıyla olay taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kameralara anbean olayı kaydetti.

Adana'da ayağı minibüsün altında kalan yaşlı adamdan özür dilemek için hastaneye giden şahıslar, yaşlı adamın oğluyla tartıştı. Tartışma sonrasında emniyete giden şahıslar, karakol çıkışında birbirlerine girdi. Taş, sopa, tabanca ve pompalı tüfeklerin yer aldığı kavga benzin istasyonu kameralarına yansıdı.

YAŞLI ADAM MİNİBÜS ŞOFÖRÜNDEN ŞİKAYETÇİ OLMAK İSTEDİ

Olay, 4 Temmuz günü Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. Yol kenarında bekleyen Sadık Batarlar'ın ayağını minibüs ezdi. Kaza sonrası hastaneye kaldırılan yaşlı adam, minibüs şoföründen şikayetçi olmak istedi. Bunun üzerine minibüsün şoförü Emre Kaynak ve durak başkanı Yalçın Buğdaycı özür dilemek için hastaneye giderek Batarlar'ı ziyaret etti.

KARAKOL ÇIKIŞINDA KAVGA ÇIKTI

Bu sırada yaşlı adamın oğlu Kadir Batarlar ile özür dilemeye gidenler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından taraflar ifade vermek için 5 Ocak Polis Merkezi'ne gitti. İfade verme işleminin ardından karakol dışında Emre Kaynak'ın iş arkadaşları Seyit Sulhan, Halil Durmuş, Ömer Ümran Durmuş, Yalçın Buğdaycı, Murat Kılıç, Cahit Kılıç, Ahmet Tiyisti, Emrah Yıldız ve Serhat Buğdaycı ile Kadir Batarlar arasında tekrardan tartışma çıktı.

İSTASYON YERLE BİR OLDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kadir Batarlar, otomobilinden satır alarak kalabalık gruba karşılık verdikten sonra yakınlarda bulunan benzin istasyonuna kaçtı. Kaçan Batarlar'ın peşinden giden istasyona giden grup, Batarlar'a sopa ve yangın tüpüyle saldırmaya başladı. Murat Kılıç isimli şahıs, Kadir Batarlar'ı tabancayla ateş ederek yaraladı. O sırada pompalı tüfeğiyle etrafa rastgele ateş açan Ömer Ümran yoldan geçen Bayram Sürgen'i başından yaraladı. Yaşanan kavga nedeniyle istasyonun camları kırılırken, kavga anı ise kameralara saniye saniye yansıdı.

MAHKEMECE TUTUKLANDILAR

Olay sonrası gözaltına alınan Seyit Sulhan, Halil Durmuş, Ömer Ümran Durmuş, Yalçın Buğdaycı, Murat Kılıç, Cahit Kılıç, Emrah Yıldız ve Serhat Buğdaycı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürerken, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Durmuş Yalçın Emrah Yıldız Seyhan 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title