Haberler

Mustafa Cengiz Fetih Suresi'ni okudu, Galatasaray tarih yazdı

Güncelleme:

Galatasaraylı taraftarlar, "Kadıköy'de kazanabilecek misiniz" sorusuna Fetih Suresi'nin ilk ayetini okuyarak cevap veren Mustafa Cengiz'in o videosunu paylaşıyor.

Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk etti. Fenerbahçe'nin Kruse ile penaltıdan bulduğu gole ilk yarıda Donk, ikinci yarıda da Falcao'nun penaltı ve Onyekuru'nun golleriyle cevap veren Galatasaray, rakibini 22 Aralık 1999 tarihinden sonra deplasmanda mağlup etmeyi başardı.

Mustafa Cengiz Fetih Suresi'ni okudu! Galatasaray tarih yazdı

"DOĞRUSU BİZ SANA APAÇIK BİR FETİH İHSAN ETTİK"

Bu sonuç sonrası Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in basın toplantısındaki konuşması gündem olmuştu. Cengiz, bir muhabirin "Başkan Kadıköy'de bu sefer kazanabilecek misiniz?" sorusuna Fetih Suresi'nin ilk ayetini okumuştu. Ayetin meali şu şekilde: "Doğrusu biz sana (zafer yollarını) açtık; apaçık bir fetih ihsan ettik" Galatasaraylı taraftarlar da tarihi galibiyet sonrası Mustafa Cengiz'in bu sözlerini bir kez daha paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Kadıköy Haberler

500

Yorumlar (30)

Muaz:

Fetih suresi 22 kişinin top tertiptiği saçma sapan bir oyun için okunmaz. Biraz saygınız olsun. Allah( c. c. ) ayetleri ile oynanmaz.

27
15
yanıtYanıtla
remzi:

kardeşim herşey için okunur anladınmı sen savaştamı okuycan sadece rabbine ihtiyacın oldugunda sende oku faydasını görürüsün istersen bugun kaçırdığın otobuse yarın yetişmek içinde oku okuda nasıl okursan oku

yanıt6
yanıt0
Eylül:

Allahın, cihat ve münafıklar için nuzul olan delilini dünyevi çıkarları için kullanmak. . . Size de ancak bu yakışırdı.

11
16
yanıtYanıtla
EKİM:

niye ayetleri okuyup Allah''tan dünya ve ahiret için iyilik ve güzellikler istemek suç mu??? Bilmeden konuşup vaaz vermeyin yaw

yanıt10
yanıt1
AGLAMA FENEV AGLAMAAA:

HAHAHA FENEV TEK EGLENCEMiZ

19
4
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

Fener sizinle 20 sene eğlendi ya. Bir günlükte siz eğlenin. . .

yanıt0
yanıt3
turhan:

bir trabzonsporlu olarak akşam fener yensin istiyodum ama yenilincede hoşuma gitti nede olsa şikebahçe

16
6
yanıtYanıtla
m 46:

Vallahi bir fener bahçeli olarak Galatasaray ın yenmesini istiyordum. İstediğim oldu. Fener yense Trabzon un şampiyonluğu garanti olacaktı. Trabzon şampiyon olacağına G. S. olsun. Trabzon hiç yırtınmasın 6 haftadır diyorum. Şampiyon G. S. Şunuda söyleyim G. S. Telaviv e karşı oynasa yine G. S. ı desteklemem.

yanıt2
yanıt4
fb:

aynen M46 galatasaray şampiyon olsun bunlar olmasın bizi 10 sene daha yensinler

yanıt0
yanıt0
ömer:

başkanı tebrik ediyoruz

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title