Haberler

Muğla Ehliyetsiz Sürücü Jandarma ve Polisi Peşinden Koşturdu

Ehliyetsiz sürücü jandarma ve polisi peşinden koşturduMuğla'nın Marmaris ilçesinde, yanında iki kadın arkadaşı bulunan ve dur ihtarına uymayıp, kullandığı otomobille kaçan ehliyetsiz sürücü Gökhan K. (26), jandarma ve polis ekiplerine hareketli anlar yaşattı.

Ehliyetsiz sürücü jandarma ve polisi peşinden koşturdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yanında iki kadın arkadaşı bulunan ve dur ihtarına uymayıp, kullandığı otomobille kaçan ehliyetsiz sürücü Gökhan K. (26), jandarma ve polis ekiplerine hareketli anlar yaşattı. Uzun süren kovalamacanın ardından dağlık alanda yakalanan sürücüye para cezası kesilirken, otomobil de emniyet otoparkına çekildi.

Annesine ait 07 SEK 46 plakalı otomobili alan Gökhan K., kız arkadaşları Berna Ç. (26) ve Ayşin H. (21) ile gece Antalya'dan Marmaris'e gelmek üzere yola çıktı. Marmaris yakınlarındaki Çetibeli Jandarma Kontrol Noktası'ndaki ekipler, aracı durdurup kontrol etmek istedi. Ancak sürücü Gökhan K., dur ihtarına uymayarak otomobille kaçmaya başladı.

Jandarma, polisin sorumluluk alanına doğru giden araçla ilgili Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü bilgilendirdi. Polis ekipleri, Radar Mevkii ve Ulusal Egemenlik Caddesi'nde önlem aldı. Buna rağmen bölgeden geçen Gökhan K., yönetimindeki otomobiliyle kaçışını sürdürdü. Hızını arttıran Gökhan K., kaçışına Yeni Datça Yolu'nda devam etti. Marmaris Devlet Hastanesi'nden Hamdi Akyüz Sokak'a girerek izini kaybettirmeye çalışan Gökhan K., başarılı olamayınca aracını park ederek yanındaki iki kız arkadaşıyla dağlık alana koşarak kaçmaya çalıştı. Dağlık alana kaçanları takip eden polis ekipleri, çalılıklar arasındaki Berna Ç. ve Ayşin H.'yi yakaladı.

POLİS MÜDÜRÜ İKNAYA ÇALIŞTI

Olay yerinde ekiplerini koordine eden Marmaris İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Toygun, kadınlarla konuşarak durumu öğrendi. Gökhan K.'nin alkollü araç kullanmaktan ehliyetinin alındığı, sürücü belgesini geri almasına 2 ay kaldığı öğrenildi. Müdür Yardımcısı Toygun ve ekipler, dağ eteklerinde Gökhan K.'yi aramayı sürdürdü. Bu sırada çevredeki mahalle sakinleri, pencerelerinden dikkatle olayları izleyerek, olan biteni öğrenmeye çalıştı. Müdür Yardımcısı Toygun, saklanan Gökhan K.'ye seslenerek, Kendin gelirsen idari bir işlem yapmayacağım. Sadece ehliyetsiz araç kullanmışsın. Korkacak bir şey yok, çık gel. Bizler sizin güvenliğiniz için varız, korkma canım kardeşim diye seslendi. Gökhan K.'ye dağda domuz ve dik kayalıklar bulunduğunu, hayatının tehlikede olduğunu söyleyen Toygun, 10 dakika boyunca seslendi. Ancak Gökhan K., ikna olup teslim olmadı. Ekipler Gökhan K.'yi, 30 dakikalık çalışma sonucu patika yolda yürürken yakaladı. Gökhan K., polis merkezine götürüldü. Gökhan K. ve iki kadın arkadaşı, kesilen 4 bin TL para cezası sonrası serbest bırakıldı. Gökhan K.'nin annesine ait otomobil ise otoparka çekildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Jandarma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title