Haberler

Müge Anlı'nın programına çıkan çete lideri, canlı yayında gözaltına alındı

Güncelleme:

Fas'tan kadın getirip Türk erkeklere evlenme vaadiyle pazarlayan ve onlarca lira para alıp dolandırdığı iddia edilen çete lideri, Müge Anlı'nın programında canlı yayında gözaltına alındı.

Fas'tan 600 kadın getirip evlilik vaadiyle erkekleri dolandırdığı iddia edilen M.Ş. canlı yayında gözaltına alındı.

"SONUNA KADAR GİDECEĞİM"

'Sahte Evlilik Çetesi' ile ilgili ATV'de yayınlanan programında Emniyet yetkililerine seslenen Müge Anlı, "Saf insanları kandırıyorlar. Bunu burada bırakmayacağım. Sonuna kadar gideceğim" demişti.

Müge Anlı'nın programına çıkan çete lideri, canlı yayında gözaltına alındı

CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Fas'tan 600 kadın getirip Türk erkeklere evlenme vaadiyle pazarlayan ve onlarca lira para alıp dolandırdığı iddia edilen çete lideri M.Ş. bugün program için stüdyodaydı. Programda konuşulanları ihbar kabul eden Emniyet yetkilileri, çete lideri olduğu belirtilen M.Ş.'yi canlı yayında gözaltına aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Fas Haberler

500

Yorumlar (49)

Güzel Ülkem:

Ülkede adalet olsa bu adam bu programda göz altına alınmaz. Güzel ülkemdeki adalet sistemi sadece avukatlara yarıyor. İyi para kazandırıyor bizim adaletimiz avukatlara. Bitmiş tükenmiş bir adalet sistemimiz var. Allah fakir fukaranın yar ve yardımcısı olsun.

63
6
yanıtYanıtla
MUZ CUMHURİYETİ:

DOĞRU SÖZE NE DENİR BİTMİŞ NE DEMEK SUNİ HAYATA GEÇTİ ÖLÜP ÖLÜP DİRİLTMEYE ÇALIŞIYORLAR.

yanıt10
yanıt0
murat:

eğer bir ülkede suçluları bir televizyon programcısı deşifre edip yakalıyorsa o ülke bitmiştir. nerde polisi savcısı. . .

40
8
yanıtYanıtla
Kılçık:

Görsel medyanın araştırmacı gazetecilik gücü. Teker teker şikayet edersen gönüllü para vermiş olursun onlarcası bu şekilde bir araya getirilirse hepside aynı şekilde yolunursa bunun adı nitelikli dolandırıcılık olur. Heleki kendi ağzınla söylersen seni apar topar alırlar işte böyle. Gerçi jandarma komutanlığı hepsinin toplu şikayetini istemiş programda hepsi ortaya çıkınca. .

yanıt2
yanıt0
İSİMSİZ:

YA DEMEDEN EDEMİCEM. ŞU KADININ YAPTIĞINA BAKAR MISINIZ? NE EKİPMANI, NE ARACI HİÇBİR ŞEYİ YOK AMA DÜNYA KADAR SUÇLU YAKALIYOR. DEDEKTİF YEMİNLE. ELİNE SAĞLIK

32
6
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Kadın yanlız değilki onca çalışan var sonuçta hepsi el birliğiyle yakalıyor. Alkış sadece müge anlıya değil tüm çalışanlara UNUTMAYIN!

yanıt22
yanıt3
RACO:

polisin bitirmek üzere olduğu dosyaları alıp kendi ortaya çıkarmış gibi gösteriyor sizde bunu afiyetle yiyorsunuz:)))

7
10
yanıtYanıtla
şahin:

gerçekten evlendiriyorsa neden engel oluyorsun? zaten evlenemiyoruz. Düne kadar evlenme proğramlarına da aynı şekilde karşı çıksaydı haklı derdim ama bana şov geliyor bunlar

5
11
yanıtYanıtla
Gerçek:

Önce seyret öğren sonra yorum yap.

yanıt1
yanıt0
Başak Ayçin:

Ne gerçekten evlendirmesi oğlu! Altın, para ne varsa tokatlayıp kayıplara karışıyorlar. Mağdurlar da yıllarca kredi borcu ödüyorlar.

yanıt0
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title