Haberler

Eşiyle tartışan kadın evini ateşe verdi, yaralı olarak kurtarıldı

Güncelleme:

Mersin'de eşiyle tartışan bir kadın, evini ateşe verdi. Olay yerine gelen güvenlik ve itfaiye ekipleri yangını kısa sürede yangını kontrol altına alırken, kadın yaralı olarak kurtuldu.

Mersin'in Silifke ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Eşiyle tartışan Birsel A, evini ateşe verdi. Dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar yetkililere haber verdi, yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangını çıkaran Birsel A., yaralı olarak kurtarıldı.

Yangın, Atakent Mahallesi menekşe Sokak'ta bulunan Koza Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, kocası ile arasında sorun bulunan Birsel A, evi ateşe verdi. Evden dumanların yükseldiğini görenler durumu yetkililere bildirdi.

İTFAİYE EKİPLERİ KISA SÜREDE YANGINI KONTROL ALTINA ALDI

Olay yerine gelen güvenlik ve itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Evdeki eşyalar yanarak küle dönerken, olayda ev sahibi Birsel A. ise yaralı olarak kurtarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Birsel A'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Silifke Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500

Yorumlar (11)

01:

KİM BİLİR NE ÇEKTİ Kİ KADIN, O HALE GELDİ

6
7
yanıtYanıtla
Naime ay:

Aynen öyle rahmetli oldu malesef kimbilirki??

yanıt0
yanıt0
MSDS:

Afferim iyi etmiş gitsin sokakta yatsın . .

1
1
yanıtYanıtla
Naime ay:

Toprağın altında yatıyor malesef onu bu hale getirenler ev yüzü görmesin kara toprak bile nasip olmasın inşallah

yanıt0
yanıt0
DERVİŞ:

RABBİM HELAL SÜT EMMİŞ KENDİNİ BİLEN AİLE TERYESİ ALAN KADINLARLARLA KARŞILAŞTIRSIN

2
0
yanıtYanıtla
Naime ay:

Gayet iyi bir aile terbiyesi almıştı merak etmeyin yapana değil yaptırana bakacaksın derler ya aynen öyle kötü yorumunuzu kendinize saklayın neyin ne olduğunu bilmeden gereksiz yorum yapmayın bir insanı rezilce eden verirse eden esidir kadında olsa erkekte olsa geçerli bu söz

yanıt0
yanıt0
Adalet Yok:

Bu kadının tutuklanıp tez adalete hesap versin ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılıp hapse mahkum edilsin

1
0
yanıtYanıtla
Naime ay:

Daha neyin nasıl olduğunu bile bilmeden yargısız infaz denir sizin bu yorumunuza allah sizide affetsin ne diyim bu kadın dediğiniz kişi öldü malesef ne kadar on yargılı insanlar var yazik??

yanıt0
yanıt0
Kâmil ay:

Bin beteri senin başına gelir inşallah

yanıt0
yanıt0
Kâmil:

Bu habere bilip bilmeden yorum yapani Allah bin beter etsin

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title