Haberler

Matthijs de Ligt, Merih Demiral için geçmiş olsun mesajı paylaşmayınca tepki çekti

Güncelleme:

Roma maçında sakatlanan ve çapraz bağları kopan milli futbolcu Merih Demiral için birçok kulüp ve yıldız oyuncu geçmiş olsun mesajı gönderirken, takım arkadaşı Matthijs de Ligt'in Merih'e geçmiş olsun demek yerine bir diğer takım arkadaşı Bonucci ile fotoğrafını paylaşması tepki çekti.

Merih Demiral'ın sezonu kapatmasına sebep olan talihsiz sakatlığının ardından takım arkadaşının yaptığı paylaşım tepki çekti.

Merih Demiral için geçmiş olsun mesajı yayınlamayan takım arkadaşı Matthijs de Ligt, bu da yetmezmiş gibi Bonucci ile Roma maçında çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Merih Demiral'ın yedek kulübesine gönderdiği Hollandalı futbolcunun geçmiş olsun mesajı yerine Bonucci ile olan fotoğrafını paylaşması tepki çekti.

SOSYAL MEDYADA SİTEM EDİLDİ

Milli futbolcumuzun sakatlığıyla sezonun geri kalanında formayı devralacak ve Bonucci'nin yeni partneri olacak Matthijs de Ligt hakkında sosyal medyada sitem dolu paylaşımlar yapıldı.

Merih'in sakatlığının ardından Roma, Inter ve Barcelona gibi devlerin dahi geçmiş olsun mesajı yayınlamasına rağmen Matthijs de Ligt'ın sessizliğini koruması futbolseverler tarafından sert şekilde eleştiriliyor.

"MERİH'E İHTİYACI VAR"

Geçtiğimiz günlerde Merih hakkında konuşan ünlü teknik adam Capello, "Juventus'un savunmada problemleri var. Sarri, De Ligt'in yerine Merih Demiral'ı geçirdi. Çünkü Bonucci'nin, yanında De Ligt'e değil Merih Demiral gibi bir oyuncuya ihtiyacı var." ifadelerini kullanmıştı.

Milli oyuncu, siyah-beyazlı takımda 7 müsabakada forma giyerken 1 gol attı, 1 kez de asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

merih demiral Roma Haberler

500

Yorumlar (23)

burak bey:

hollandalı değil mi? şaşırmayın. dost ülke adı altında az işleri yok ülkemize.

27
5
yanıtYanıtla
Hah:

Hayatında kaç defa Hollandalı biriyle konuştun acaba!

yanıt15
yanıt22
burak bey:

bizzat tanıdıklarım var desem sen sallıyosun diyeceksin. neyse boş yapma.

yanıt4
yanıt1
dedektif:

Nerden biliyorsunuz adamı hastanede ziyaret etmediğini geçmiş olsun demediğini ? yargılamayın insanları :D

9
7
yanıtYanıtla
LUTENES:

adamın direk rakibi sevinmişir bile kendisi banko oynayacak diye alındı merih formayı kaptı oda delirmiştir tabiki simdi sakatlandığı için sevinmiştir

14
0
yanıtYanıtla
awentador:

Medyanın TAKİP ETTİĞİ şeye bakın Merihe kaç kişi geçmiş olsun mesajı atmış ! bunun derdinde olanlar ezik egolarını bunların sayıları ile teselli edip mutlu oluyorlar

7
1
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

mesai arkadasını sevıceksın sayıcaksın dıye bı kural yok. herkesın ıs yerınde ölse uzulmıcegı ınsanlar vardır

3
5
yanıtYanıtla
olum bak git:

arkadaş futbolcu bunlar sakatlanacakta iyileşecekte nedir yani. herşeyin altında çapan oğlu aramayın . adam mesaj yayınlamamış ayıp etmişmiş ne saçma sapan bir millet olduk sanki dünya etrafımızda dönüyor.

8
0
yanıtYanıtla
izmir:

agzina saglik ama bunu ulkemiz insaninin yude doksani anlamaz.

yanıt0
yanıt0
Merih:

Merih iyilesince herturlu kapar gene formayi o siskodan sıkıntı yok

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title