Haberler

Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu

Güncelleme:

Sanatçı Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından bir süredir hastanede tedavi gören oyuncu Erol Demiröz için kan arandığını duyurdu.

Usta oyuncu Erol Demiröz, bir süredir Başkent Hastanesi'nde tedavi görüyor. Twitter hesabından paylaşım yapan Mahsun Kırmızıgül, Demiröz'ün acil kana ihtiyacının olduğunu söyledi.

KAN ÇAĞRISINDA BULUNDU

Mahsun Kırmızıgül, Twitter hesabına "Başkent Hastanesi'nde tedavi görmekte olan çok değerli sanatçı abimiz Erol Demiröz için B rh(+) pozitif kan aranmaktadır." notunu düştü.

Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu

EROL DEMİRÖZ KİMDİR?

Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Erol Demiröz 1940 yılında Diyarbakır'da doğdu. 1952 yılında İlkokul , 1958 yılında ortaokul ve liseyiZiya Gökalp okullarında okuyarak bitirdi. Yükseköğrenimini Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi (Gazi Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi)'inde tamamladı. Askerliğini kısa süreli olarak İzmir Gazi Emir'de yaptı.

Mahsun Kırmızıgül, hastanede yatan oyuncu Erol Demiröz için kan çağrısında bulundu

Demiröz, 1961 senesinde Halkevleri Genel Merkezi'nde tiyatro çalışmalarına başladı. 1968 de Ankara Sanat Tiyatrosu (AST)'nda oyuncu ve yönetmen kadrosunda yer alarak yüzlerce oyunda rol aldı, onlarca oyunu sahneye koydu. Ayrıca, Yılmaz Güney'in "Sürü" filmi başta olmak üzere on beş kadar sinema filmde rol aldı. Türkiye'de ilk televizyon çocuk dizisi olan "Harun" başta olmak üzere, birçok senaryoya da imza attı. "Babalar ve Oğullar" adlı televizyon dizisinde rol aldı. Mahsun Kırmızıgül'ün senaryolarını yazıp yönettiği "Beyaz Melek" ile "Güneşi Gördüm" adlı filmlerde de önemli roller üstlendi. Sanat yaşamını İstanbul'da sürdüren Erol Demiröz, 1977 yılında, "Ulvi Uraz En İyi Yönetmen Ödülü"nü almıştır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Başkent Hastanesi Mahsun Kırmızıgül Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (51)

FIRTINA 61:

Mahsun efendi, Diyarbakır HDP binası önünde dağa kaçırılan çocukları için eylem yapan anneler hakkında düşüncelerini merak ediyor bu toplum. . . Bu konuda düşüncelerini söyle de, millette nasıl bir adam olduğunu görsün!!!

50
37
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Mahsunun adam oldugunu biliyorduk bu arada senin adam olmadiginida ögrendik seni hamsi beyinli angut herif..

yanıt13
yanıt21
TIREBZUNLU:

SENI RUM

yanıt3
yanıt11
şahin:

benim kan gurubum tutuyor lakin oda mahsun gibi Türkiye Cumhuriyeti devleti düşmanıysa vermem

17
20
yanıtYanıtla
anti hirsiz:

pkkliara kan yok

13
21
yanıtYanıtla
........:

Bu adamı tanımıyorum usta oyuncu diyor!

5
17
yanıtYanıtla
txx:

sen memhmet ali erbil arto sevda demirel bunları tanıyorsundur kesin de ondan.

yanıt12
yanıt4
kapeero:

onlara bizim kanımız yaramazkı kuzey irak kamplarından bakması lazım orda bulurlar belki

8
14
yanıtYanıtla
ahmet:

bakıyorum yorumlara da herkes gene klavye kahramanı olmuş ne kadar boş yaratıklarsınız anlamadım herkes bu ülkenin değeridir ve ülkenin sahibidir vatandaşıdır nokta. . .

yanıt7
yanıt2
ZIRTABOZ:

INSANLIK DAGITILIRKEN HIYAR MI TOPLUYORDUN

yanıt1
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title