Haberler

Kuaför salonu, hastanenin hizmet kalitesini artırdı

SELİM BOSTANCI - Bartın Devlet Hastanesinde hastaların morali ve çalışanların motivasyonunun yükseltilmesine yönelik açılan bayan kuaförü, hizmet kalitesini artırdı.

SELİM BOSTANCI - Bartın Devlet Hastanesinde hastaların morali ve çalışanların motivasyonunun yükseltilmesine yönelik açılan bayan kuaförü, hizmet kalitesini artırdı.

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince hastanede görevli bayan personel için açılan kuaför, ilgi görüyor. Hastanenin zemin katında, her türlü malzeme ve konforun bulunduğu kuaför salonundan doktor, hemşire ve hasta bakıcı olmak üzere yaklaşık 100 bayanın yanı sıra hasta yakınları ve hastalar faydalanıyor.

Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumda hasta ve çalışan memnuniyetini ilke edinerek, gerek kullanım alanları şartlarının iyileştirilmesi, gerekse tedavi kalitesinin arttırılmasına katkı sunmak amacıyla bayan kuaförü açtıklarını söyledi.

Kuaför salonunda piyasadaki saç kesimi, yıkama, fön, cilt bakımı, makyaj, röfle, boyama, yüz ve vücut masajı, perma gibi tüm hizmetlerin verildiğini ifade eden Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Söz konusu alanda tamamen hijyenik koşullar göz önünde tutularak kaliteli hizmet sunuluyor. Burada öncelikle hedeflediğimiz, hasta ve yakınlarının özellikle kişisel bakımlarını önemsememiz. Aynı zamanda personelimizin de özlük haklarına katkıda bulunmak. Sağlık, tamamen bir ekip işiyle yürütülmesi gereken oldukça donanımlı bir hizmet alanıdır. Bizler de bu alanda salonumuzu, personelimizin kendilerini iyi hissetmelerini sağlayarak, bu durumun hastalarımıza da olumlu yansıyacağını düşünerek açtık."

- "Personelimizin hizmet sunum kalitesinde artış gördük"

Kuaför salonunundan faydalanan hasta ve yakınlarının yanı sıra personelin uygulamadan memnun olduğuna dikkati çeken Açıkgöz, "Kuaför salonunun açılmasıyla bayan personelimizin hizmet sunum kalitesinde de artış gördük. Dolayısıyla mutlu personel veya mutlu ekip memnuniyeti hizmete de yansıyor. Uygulamayla vatandaşlarımıza çok daha güler yüzlü, kendinden emin ekiple hizmet verebilmeyi hedefledik. Ülkemizde fazla örneği bulunmayan bu uygulama sayesinde personelimiz kuaför hizmeti için kuaföre gidip sıra beklemek yerine burada zamanlarından tasarruf etmiş oluyor" diye konuştu.

- "Mesaiye daha moralli başladım"

Hemşirelerinden Nafiye Çelikoğlu ise uygulamayı hastane çalışanları adına memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

"Randevu alarak öğle tatilinde veya mesai sonrasında saç bakım ve kesimlerini yaptırabiliyoruz" diyen Çelikoğlu, "Uygulama sayesinde şehir merkezindeki salonlarda sıra bekleyerek zaman kaybetmemiş olacağız. Kurumumuzun çatısı altındaki salona istediğimiz zaman gelip işimizi görebiliyoruz. Ayrıca dışarıya göre fiyatlar da çok uygun. Mesela öğle arasında burada saçlarıma bakım yaptırdım. Öğleden sonraki mesaiye daha moralli başladım. Bu uygulamayı hayata geçiren yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Hasta yakını Sevilay Yüksel de annesine refakat ettiğini ve saçı için hastanenin kuaför salonunu tercih ettiğini vurgulayarak, "Hastanedeki uygulama sayesinde annemden uzak kalmadan kişisel bakımlarımı yaptırabiliyorum. Hastanede kaldığım sürede saç bakımına zaman ayırarak moral topluyorum. Hasta ve hasta yakınları kadar çalışanlar açısından da güzel bir uygulama çünkü bayanlar kuaföre gittiklerinde moral depolamış olur, çalışma şevkleri artar. Bu açıdan uygulamayı güzel buluyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Osman Açıkgöz Bartın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title