Haberler

Koronavirüsü yenen kadına, virüsten hayatını kaybeden oğlunun acı haberi verilemedi

Güncelleme:

Bir oğlunu koronavirüs sebebi ile kaybettikten sonra aynı hastalığa yakalanan 83 yaşındaki kadın, iyileşerek taburcu edildi. Alkışlarla evine dönen yaşlı kadına, diğer oğlunun da koronavirüsten hayatını kaybettiği gerçeği ise henüz söylenemedi.

İstanbul'da oğlu Kemal Polat'ı (61) koronavirüsten kaybettikten sonra aynı hastalığa yakalanan ve 20 günlük tedaviyle virüsü yenen Ayşe Polat (83), alkışlarla hastaneden taburcu edildi. Ancak yaşlı kadının diğer oğlu İbrahim Polat'ın (57) bu sürede koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bir evladının acısına katlanmaya çalışan kadına acı haber verilemedi. Yaşlı kadın hala yoğun bakımda olduğunu bildiği diğer oğlu için dua ediyor.

OĞLUNUN CENAZESİNDE RAHATSIZLANDI

Ayşe Polat'ın İstanbul'da birlikte yaşadığı oğlu Kemal Polat, koronavirüs nedeniyle geçen ay yaşamını yitirdi. Polat, oğlunun cenazesi ile birlikte Antalya'nın Akseki ilçesine geldi. Kemal Polat burada toprağa verilirken, Ayşe Polat yüksek ateş ve solunum sıkıntısı yaşamaya başladı. Yakınları tarafından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen kadına yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Hipertansiyon hastası olan Ayşe Polat, yoğun bakımda tedaviye alındı. Eşini de 17 yıl önce zatürreden kaybeden Polat, 20 günlük tedavinin ardından hastalığı yenerek sağlığına kavuştu ve hastaneden alkışlar arasında dün taburcu edildi.

KÜÇÜK OĞLUNUN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMEDİLER

Polat, karantina süresini Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan kızı Emiş Güven'in evinde geçirecek. Evin demir parmaklıklarla çevrili balkonuna çıkarak zaman geçiren Ayşe Polat'ın diğer oğlu İbrahim Polat'ın da İstanbul'daki bir özel hastanede geçen ay koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Küçük oğlunun ölümünden habersiz olan Ayşe Polat, oğlu Kemal Polat'ın ölümünü ise gözyaşlarıyla anlattı. Oğlunun çok sigara içtiğini bu nedenle akciğerlerinin büyük oranda zarar gördüğünü söyleyen gözü yaşlı anne, "Oğlum sigaradan öldü, çok sigara içiyordu, kalbinde de pil takılıydı. Virüs bahane oldu. Sigara içenlerde virüs daha etkili oluyor. Bir diğer oğlum İbrahim Polat ise günlerdir yoğun bakımda yatıyor durumundan haberim yok." dedi.

''AÇ KALIN AMA DIŞARI ÇIKMAYIN''

İştahsızlık ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gittiğini ve koronavirüs teşhisi konulduğunu ifade eden Ayşe Polat, "Çok şükür iyileştim. İbrahim Polat oğlum da hastanede yatıyor ondan hiç haberim yok. Gençler canlarının kıymetini bilirse dışarı çıkmasınlar. Aç durun evinizde yatın ama dışarı çıkmayın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kemal Polat İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (14)

TÜRK:

VAY ANNEM VAY. ALLAH SABIR VERSİN. ÇOK ZOR.

81
0
yanıtYanıtla
Wwwwwww:

Allah rahmet eylesin Allah kimseye bunun gibi acıyı yaşatmasın

80
0
yanıtYanıtla
MERT:

Amin

yanıt35
yanıt1
Serkan:

Evde dur durda nereye kadar durcaz sonu yok ki bu duruşun

4
40
yanıtYanıtla
Armutçu:

Çık Serkan çık. Hatta git tüm karantinadakileri öp sarıl. Sana serbest

yanıt7
yanıt1
Birisi:

Allah sabırlar versin içim parçalandı

17
0
yanıtYanıtla
habercilik:

siz söylediniz şuan zaten

13
4
yanıtYanıtla
Fatma:

Yarabbim acıların en büyüğü bu.. evlat acısı... sabırlar diliyorum teyzem..

13
0
yanıtYanıtla
Crazy:

Kimsenin soyleyemedigini siz soylediniz utabmazlar.

8
0
yanıtYanıtla
mesut başkan:

Rabbim ölümün bile hayırlısını versin. . . .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title