Haberler

Karantina sürecine İstanbul'un hangi ilçesinde oturanlar daha çok uydu? Araştırma ortaya çıkardı

Güncelleme:

Koronavirüs salgını nedeniyle yetkililer evlerde kalınması çağrısı yaparken akıllı telefonlar üzerinden yapılan bir araştırmaya göre İstanbul'da Esenyurt, Bağcılar, Sancaktepe, Sultanbeyli, Pendik, Beykoz ilçelerinde oturanlar evlerinde kalmadı.

Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgınına karşı en önemli silah sosyal izolasyon bir nevi kendimizi eve kapatmak. Uzmanlar da kendimizi eve kapatarak salgının yayılmasının önüne geçilebileceğini belirtiyor.

Geçtiğimiz hafta başlayan bu çağrıya İstanbul'da hangi ilçede yaşayanlar uydu, hangileri uymadı akıllı telefonlar kullanılarak yapılan araştırma bunu gözler önüne serdi.

1 MİLYON İSTANBULLU BİR HAFTA İZLENDİ

Veloxity isimli şirket, İstanbul'da 1 milyon insanın akıllı telefonlarındaki dolaşım verilerini analiz etti ve İstanbul'un dolaşım haritasını çıkardı. Şirket bu verileri 17-24 Mart süresince bir hafta boyunca topladı.

Karantina sürecine İstanbul'un hangi ilçesinde oturanlar daha çok uydu? Araştırma ortaya çıkardı

EN FAZLA VE EN AZ EVDE KALAN SEMTLER

Araştırmaya göre; 17 Mart'tan başlayarak 7 gün boyunca en fazla evde kalan İstanbul semtleri; Kadıköy, Ataşehir, Çamlıca, Fatih, Ataköy, Bakırköy, Florya, Etiler ve Şişli oldu. En az evde kalan İstanbul semtleri ise Esenyurt, Bağcılar, Sancaktepe, Sultanbeyli, Pendik, Beykoz oldu.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Cep Telefonu Esenyurt İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

fakir:

Sayın bakanımız diyor ki; Herkes kendi Ohalini ilan etsin. . . Ben kendi ohalimi ilan ettim, patronum etmedi ya gelirsin ya da çıkış dedi. Ne yapalım Şİmdi ? En çok evde vakit geçiren ilçeler Gelir seviyesi yüksek olan ilçeler onların geçim ile bir derdi yok çünkü bizde öyle olsaydık bizde evimizde yatar yuvarlanırdık.

44
0
yanıtYanıtla
1234:

Gün görmüş kültürlü Aklı Selim İnsanların hali başka oluyor.

8
2
yanıtYanıtla
Hasan dag:

Parasi olan calismak zorunda kalmayan demek istedin sanirm

yanıt0
yanıt0
IHTIYAR:

Beni maasa bagla yatayim evde loo

3
3
yanıtYanıtla
ergün k.:

az oturun evinizde

1
4
yanıtYanıtla
Özlem gunes:

Tuzla hangi konumda

1
4
yanıtYanıtla
KARA:

DİKKAT ETTİYSENİZ GENELDE ZENGİN KESİMİN OTURDUĞU SEMTLER EVDE ONUDA GÖZARDI ETMEYELİM. . .

5
0
yanıtYanıtla
SERANO:

TEBRİK EDİLEN İLÇELER, DİĞER İLÇELERDE GEZİYOR (ÇALIŞIYOR) GİBİ GELDİ.

2
2
yanıtYanıtla
anti yabancı:

Esenyurt en çok yabancının olduğu ilçe bu yüzden normaldir

1
0
yanıtYanıtla
Hasan dag:

En cok calisan garibanbda orda

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title