Haberler

Hırsız Polislere Kürekle Saldırdı! 3 Polis Yaralandı

Güncelleme:

Kadıköy'de bir inşaatta hırsızlık ihbarına giden polis ekipleri şüpheli kişinin kürekli saldırısına uğradı. 3'ü polis memuru 4 yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kozyatağı Abdülezelpaşa sokakta meydana gelen olayda, bir inşaatta hırsızlık ihbarına giden polis ekipleri şüpheli kişinin kürekli saldırısına uğradı. Polis ekiplerine saldıran kişi bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. 3'ü polis memuru 4 yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HIRSIZ BODRUM KATTA SAKLANDI

İnşaatın bekçisinin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, inşaata girerek bodrum katta saklandığı belirtilen şüpheliyi aramaya başladı.

KÜREKLE KAFASINA VURDU

Bu sırada Gürcü uyruklu olduğu öğrenilen şüpheli, polis memurlarına kürekle saldırdı. İki polis memuru başından yaralanırken şüpheli kaçmak istedi. Saldırgan yardıma gelen polis ekiplerine de saldırdı. Bir polis memuru da elinden yaraladı.

BACAĞINDAN VURULARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Yaşanan arbede sırasında saldırgan bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı 3 polis memuru olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı şüpheli ise ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Polat:

Nasıl yani, bu hırsıza sıkmamışmı polisler, neden ateş açmıyorlarki bu kudurgan hırsıza. . Ayrıca kim hırsızlık yapıyorsa mutlaka parmağı kesilmelidir. Polisimize geçmiş olsun.

13
1
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Araştırıldığında Türk polisinin silah kullanma yetkisinin sınırlı olduğu görülüyor, Türkiye de Amerika da görev yapan polisler veya arka sokaklar dizisindeki polislere verildiği gibi silah kullanma yetkisi verilmemiştir, bazı şartlar dışında kullandığında kasten yaralama veya öldürmeye tam teşebbüs suçlarından yargılanıp cezalandırılırlar.

yanıt2
yanıt0
Mehmet:

Sozde gelismis ulkelerde boyle bir durumda o hirsiz obur dunyayi boylamisti.

11
1
yanıtYanıtla
Birisi:

Devletin bütün kadrolarına ehil olmayan kişileri yerleştirirseniz olacağı bu. Bir Polis nasıl olur da bir Hırsızın bu şekilde gazabına uğrar?

4
7
yanıtYanıtla
angaralı:

birisi polis kendini korumak için silahını kullansa suç o şerefsiz hırsızın daha fazla hakkı vvar savcı ve hakimin karşısında

yanıt0
yanıt0
Yunus:

Hirsizi essek sudan gelene kadar doveceksin ???? bizde yakaladik iki hirsiz gurcu yazik kendini bir o duvara vurdu bir bu duvara sora merdivenlerden yuvarlandi sorada kendini ikinci kattan atip kacdi :)

8
1
yanıtYanıtla
Forza_ESES:

Eğer o şahıs kürekle saldırdığında polis etkisiz hale getirmek için ayağına sıksaydı ! Şimdi polis ne işe yarar diyenler katil polis diyeceklerdi.

8
0
yanıtYanıtla
Sırat:

Artık çok nüfuslu kişilerden çalmadığın sürece hırsızlık suç bile sayılmıyor neredeyse mağdurlara ''Malına sahip çıksaydın'' denecek. fakat inşaat hırsızlıkları önemli çünkü arkasında kim bilir hangi müteahhit onun da arkasında hangi siyasi bağlantı var. şu haberi okuyan polislerin her hırsızlık olayında canla başla çalıştığını zanneder. yanlış anlamayın polisler de mağdur bir polisi meslekten atmaya sürgüne yollamaya azıcık bir siyasi bağlantı yetiyor. adam senin işine mi yoksa onun işine mi koşsun

7
1
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Umarım emniyetteki polis arkadaşlar gereğini yapar bu ne cesaret

4
3
yanıtYanıtla
TİREBOLU LU HASAN PAŞA NIN OĞLU TOLGA:

Tamam artık ''DÜNYA''YIKILMIŞTIR. Şimdi adamın diyesi geliyor ki ''Ozaman Polis silahı niye taşıyor?Demek ki''silah bir''aksesuar'' Nopolyon un İçişleri nazırı diyor ki Herkesi affederim, hırsızı, gaspçıyı, fahişeyi herkesi affederim ancak Polise çevrilen silahı affetmem. Polise çekilen silah''HEDEFİNİ BULMUŞSA'' Devlet yıkılmış demektir. Hırsızlar ''KÜREKLE'' Polise saldırdı hedefini buldu polis ''KÜREKLE'' yaralandı. ''DEVLET YIKILDI''Polis bu şartlar altında kimi koruyacak?Kendisini koruyamıyor! Yüc

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title