Haberler

Jorge Mendes'in para aklama soruşturmasında, Falcao'dan elde ettiği gelir de inceleniyor

Güncelleme:

Futbol menajeri Mendes çeşitli ülkelerden kulüplerin ve oyuncuların paralarını aklayıp vergi kaçırmakla suçlanıyor. Falcao, Rodriguez, Martinez, Casillas, Danilo Pereira gibi isimlerin de banka hesapları inceleniyor.

Portekizli futbol menajeri Mendes, çeşitli ülkelerden kulüplerin ve oyuncuların paralarını aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla soruşturma altına alındı.

Ofsayt Operasyonu' adını verilen soruşturmada 300'den fazla ayrı vergi kaçırma olayı olduğu belirtildi.

ÇOK ÜNLÜ OYUNCULAR VAR

James Rodriguez, Falcao, Jackson Martinez gibi isimlerin transferlerinden elde edilen gelirler ile birlikte Casillas, Danilo Pereira, Maxi Pereira gibi isimler gündeme geldi.

Jorge Mendes'in para aklama soruşturmasında, Falcao'dan elde ettiği gelir de inceleniyor

HESAPLARI İNCELENECEK

Bu oyuncuların maaşlarının da Mendes aracılığıyla vergi kaçırma eylemlerinin konusu olduğu, bu nedenle bu futbolcular ile ilişkili banka hesaplarının incelendiği ifade edildi.

RADAMEL FALCAO DA LİSTENİN İÇİNDE

Ünlü futbol menajeri Mendes'in vergi kaçırma olayında adı geçen futbolcular arasında Galatasaray'ın golcü oyuncusu Falcao da var.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Danilo Di Luca Casillas Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

FBLİ:

ENTRİKA ŞAİBE ŞİKE EYYAM NE ARARSAN VAR GALATASARAYDA

16
24
yanıtYanıtla
xcx:

Bunu Şİkebahçe diyor yoksa 7bahce mi

yanıt16
yanıt9
GSli:

yanlis yazmissin kardes, bak ben dogrusunu yazayim: basarilar, rekorlar, tarih, kupalar ne ararsan var Galatasaray da :)

yanıt21
yanıt10
Şimdi Yandı Gs:

gss toplamda 10 bin dolar menajerlik ücreti ödemişti. Dökülsün bakalım pislikleri. . .

9
23
yanıtYanıtla
:

yav he he

yanıt5
yanıt1
aslan:

he cahil he

yanıt6
yanıt4
CİMBOMLU İBRAHİM:

menejerin haberini falcaonun haberiymiş gibi başlıklar atıp ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. neden? gs şampiyon olmasın diye. yapan kim. fb medyası. ahahaha gülüyoruz bu halinize. ne yaparsanız yapın 3 sene daha üst üste şampiyon olacağız. hem de en az. beşinci yıldıza 2 sene 2 ay kaldı. izleyin de görün. izlemekten başka yapacak bir şeyiniz yok.

19
3
yanıtYanıtla
Kubi:

Ligde başarısız olan kuşlar teselliyi, öküz altında buzağı aramakla bulacaklarını sanıyorlar. Siz kudurun biz yine şampiyon olacağız.

14
3
yanıtYanıtla
ZUBİ ZUBİ:

aslan kubi :)

yanıt9
yanıt2
BİZ GALATASARAYIZ:

bizi şampiyonluklar, onları ise böyle asılsız haberler tatmin eder. herkesin uğraşı ve kapasitesi farklı.

13
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title