Haberler

Irkçılığa uğrayan Farnolle: Bunu yapanlar utanç duymalı

Güncelleme:

Olimpija Ljubljana maçında ırkçılığa uğrayan Yeni Malatyaspor'un başarılı kalecisi Farnolle, "Bunu yapanlar utanç duymalı. Buraya futbol oynamaya geliyoruz. Beyaz ve Afrikalı ayrımı yapmak utanç verici bir şey." dedi.

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana'yı deplasmanda 1-0 mağlup ederek adını 3. Ön Eleme Turu'na yazdırdı.

"MAYMUN HAREKETİ YAPMIŞLAR"

Maç sonunda konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Kalecimize ırkçı şeyler yaptılar, soyunma odasında ağlıyordu. Kenardan maymun hareketi mi ne, ırkçı bir şey yapmışlar kalecimize... Avrupa'da bu tarz durumların yaşanması bizi üzüyor." dedi.

"BUNLAR UTANÇ DUYULACAK HAREKETLER"

Ardından TRT Spor'a konuşan Farnolle, "Utanç duyulacak hareketler vardı, kınıyoruz. Taraftarlar ülkeyi kötü temsil ediyorlar. Tabii ki futbolda böyle şeyler olacak ama bunlar utanç duyulacak hareketler. Buraya futbol oynamaya geliyoruz, bir şölen veriyoruz. Beyaz ve Afrikalı ayrımı yapmak utanç verici bir şey." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Ljubljana Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

Memleketim:

Haklisin degerli insan.

26
2
yanıtYanıtla
ceto:

sen gelde burda suriyelilere neler yapyiorlar bir gör . . . . sorsan hepsi insan sevici sorsan hepsi hak hurriyet deger arayan insan . .

9
16
yanıtYanıtla
HAKARAYAN:

anlaşılan esnafsın iki katına kakalıyorsunuz her şeyi. suriyeli yetime, çocuk, yaşlı ve kadına bir şey diyen yok olayı çarpıtma. sahilde elinde nargile karı kız gözleyen kendi fakirini görmezden gelen her yerde ama her yerde kalabalık yapan öne geçen görgü düzen bilmeyen bağıra bağıra konuşan ortalığı karıştıranlardan bahsedip zar zor geçinen kendi insanımızın sıkıntısını dile getirmek ırçılıksa yerin dibine batsın senin insan sevicin. en basit örnek kiralar 2 katına çıktı. yada ev sahibisin kesi

yanıt3
yanıt3
cem:

kes la ne alakası var madem ırkçılığa maruz kalıyorlar defolup gidebilirler bu çok basit insan istenmediği yerde durur mu

yanıt3
yanıt1
kamboçyalı:

Farnolle sen mükemmel bir insansındır diye düşünüyorum , kaleciliğine gelince o bir efsane. Dün çok güzel bir maç çıkardın. bir Fenerbahçeliden ziyade bir TÜRK olarak dilerim önümüzdeki 2 turu da geçer ve gruplara kalırsınız da orada güzel işlere imza atarsınız. Tebrikler Sergen Yalçın ve ekibi , tebrikler Evkur Yeni Malatyaspor

13
0
yanıtYanıtla
tomas:

altay muslera farnol fatıh ozturk hepsı kalıtelı lıgımıze renk katan kalecıler

yanıt7
yanıt0
MTT:

Sen bizim kardeşimizsin futbol dostluk kardeşliktir. Bırakın şu holiganlığı artık. . .

11
0
yanıtYanıtla
BRO:

Seninleyiz Farnolle

8
0
yanıtYanıtla
hattrick/bjk:

GİT SENDE ZENCİ OL ve Farnolle gez onu koru BRO Hazretleri !

yanıt0
yanıt1
Adınızı Yazın:

IRKÇILIK CEZASIZ KALMAMALI

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title