Haberler

Gökhan Töre ve Ufuk Ceylan, Başakşehir yenilgisi sonrası Bebek'te görüntülendi

Güncelleme:

Ünlü futbolcu Gökhan Töre ile kaleci Ufuk Ceylan, takımları Yeni Malatyaspor'un önceki gün 4-1'lik mağlubiyetinin ardından İstanbul gecelerine aktı. Maç boyunca yedek kulübesinde oturup sahaya adım atmayan Töre ile Ceylan, Bebek'te kız arkadaşlarıyla görüntülendi.

Yeni Malatyaspor'da top koşturan Gökhan Töre, önceki gün takımının İstanbul'da Başakşehir'e yenildiği maç sonrası soluğu İstanbul gecelerinde aldı.

4-1 yenildikleri maçta yedek kulübesinde oturan Töre, sevgilisi ile Bebek'te görüntülendi. İkiliye, ünlü futbolcunun takım arkadaşı kaleci Ufuk Ceylan ile sevgilisi de eşlik etti.

KAMERALARI GÖRÜNCE MEKANA SIĞINDI

Milli futbolcu, Bebek'in ardından Maslak'taki ünlü bir mekana gitti. Sevgilisiyle el ele görüntülenen Töre, patlayan flaşlarla mekana kaçtı. Bu arada Gökhan Töre, 2017'de evlendiği oyuncu Esra Bilgiç'le Haziran 2019'da boşandı.

Gökhan Töre, Medipol Başakşehir maçında forma şansı bulamamıştı.

Gökhan Töre ve Ufuk Ceylan, Başakşehir yenilgisi sonrası Bebek'te görüntülendi

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Ufuk Ceylan Gökhan Töre Bebek Haberler

500

Yorumlar (36)

Adınızı Yazın:

yas mı tutçak hayat devam ediyor

28
1
yanıtYanıtla
Che:

Boş boş konuşma

yanıt0
yanıt0
YORUMCU:

NAPSIN AĞLASIN MI

21
4
yanıtYanıtla
SU KABADAYISI FATİH:

NAPSIN ADAMLAR , SEN ADAMLARA VURACAK TOP VERME ONLARDA BAŞKA ŞEYLERDE ARARLAR BÖYLE:)))

21
1
yanıtYanıtla
VOLKİ:

NE YAPSIN YANİ YENİLDİLER DİYE İNTİHAR MI ETSİN

16
5
yanıtYanıtla
TAYFA:

Maçta atamadıkları golleri onlara atacaklar

14
1
yanıtYanıtla
Ft.:

ne saçma bir haber yaa?? işiniz gücünüz algı yapmak. hani nerde özgürlük?? adam çıkar maçına oynar/oynamaz, yener/yenilir o defter orda kapanır. adamın mesaisi bitmiş istediğni yapar sizene/ bizene?? siz mesainiz bitince dışarı çıkmıyor musunuz?? boş haberler yapmayın.

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne var bunda şimdi

4
6
yanıtYanıtla
BUZZY:

Aynı haber başı querezma için de atılmış yani takım başarısız olunca futbolcular mateme mi girecek bu nasıl bir anlayış ne saçma bir bakış açısı ne yapacak adamlar manastıra mı kapansalar hayat devam ediyor bütün takımlar başarılı olacak diye bişey yokki zaten oynadıkları takım orta karar düşmesin yeter halkı düşman etmeyin biraz paralı biraz şöhretli insanlara

4
4
yanıtYanıtla
SUZZY:

heee nolacak enayiler sağolsun nasılsa para akıyo yensede olur yenmesede olur enayi taraftarlar var:)))

yanıt2
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title