Haberler

Gamze Pala'yı katleden zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı: Silahım tutukluk yapınca bıçak çektim

Güncelleme:

Rize'nin Fındıklı ilçesinde, Gamze Pala'yı tabancayla sırtından vurduktan sonra, bıçakla boğazını keserek öldüren Savaş Dalançıkar, sorgusunda, "Silahım tutukluk yapınca bıçak çektim" diyerek cinayeti itiraf etti.

Rize Fındıklı Öğretmenevi'nde işlediği cinayetin ardından polis ekiplerince gözaltına alınarak sorgulanan zanlı Savaş Dalançıkar, sorguda cinayeti itiraf etti.

ÖNCE KURŞUN SIKTI SONRA BIÇAKLA BOĞAZINI KESTİ

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda 44 yaşındaki Gamze Pala, 38 yaşındaki Savaş Dalançıkar tarafından saat 22.00 sularında çalıştığı Fındıklı Sabancı Öğretmenevi'nin lobisinde silahlı saldırıya uğradı. Konuşmak istediği Gamze Pala'dan olumsuz yanıt alan Dalançıkar, kadına isabet eden kurşunun kadını öldürmediğini fark edince bu kez cebinden çıkardığı bıçakla boğazını kesti. Saldırgan Savaş Dalançıkar olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı.

CİNAYET ÖNCESİ EVE GİDİP BIÇAK VE SİLAH ALMIŞ

Yakalandıktan sonra sorguya alınan ve Gamze Pala'ya aşık olduğunu belirten Savaş Dalançıkar "Gamze'yi 5 yıldan fazladır tanırım. Sevgi ve aşk duygularım vardı. Sosyal tesislerde garson olarak çalıştığında zaman zaman onu görmeye giderdim. Daha sonra öğretmenevinde çalıştığı dönemde ise onu uzaktan görüyordum. Olay günü arkadaşlarla birlikte alkol aldık. Sonra eve gidip, silah ile bıçak alıp tekrar parka indim. Maktulün çalıştığı öğretmen evine gitmeye karar verdim" ifadelerini kullandı.

SİLAH TUTUKLUK YAPTI BIÇAKLA KATLETTİ

Öğretmen evine giderek silahını gösterip Gamze Pala'yı çağırdığını söyleyen Dalançıkar, ifadesinde "Maktulle birlikte bulunan erkek şahıs panikledi. Onların paniklemesinin ardından ben de panikledim ve silahla iki el ateş ettim. Önce 4-5 metreden ateş ettim sonra yaklaşarak ateş etmeye çalıştım, silahım tutukluluk yaptı. Daha sonra maktulun yanına gittim. Maktul yere düşmüştü. Boğazına bıçak darbesi vurdum" diyerek tamamladı.

Polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gamze Pala'yı katleden zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı: Silahım tutukluk yapınca bıçak çektim

Gamze Pala'yı katleden zanlının ilk ifadesi ortaya çıktı: Silahım tutukluk yapınca bıçak çektim

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Gamze Pala Fındıklı Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (57)

halil:

bu şerefsizi yaşatan kanun yerin dibine batsın

32
3
yanıtYanıtla
fırat:

Hemde bin kere , bak onuda 2-3 sene sonra aramızda görürüz.

yanıt1
yanıt0
Ahmet:

kadına bile arkadan kurşun sıkan mahluk u boş yere hapiste besleriz artık idam şart bu ülkede

22
4
yanıtYanıtla
ali sahin:

adamlar hapiste yatmiyor sen i

yanıt1
yanıt1
Gurbetci:

Adaletin kalmadigi bir ulkede, herkes kendi hakimligini oynar, kendi hukum keser. Boylelerini serbest birakanlarin yuzu kizariyormudur acaba!

19
7
yanıtYanıtla
CEM:

Tasarlayarak yapmış belli ki. Adalet ancak böyle kişilerin gerçek katillerin idamı ile gerçekleşir. Gerisi boş. Vicdanları yaralar.

15
5
yanıtYanıtla
kabile:

Bu siyasi gidişatla bir kaç yılda çıkar.

yanıt9
yanıt3
al sana af....af çıkaranlar utansın.:

vahdettin

10
1
yanıtYanıtla
kime sorup ta af çıkardınız katillere mi....:

kadına şiddetin önü de açılmış sanki. . . .

8
3
yanıtYanıtla
Bıl:

Böyle serefsiz adamları idam bunlar insan degiller allahım ablamın cennetını mekani olsun nur icinye yatsın ablamız bu serefsizı idam edin insan öldürmek okadar kolaymı insan öldüren sonu idam olsun idam oldugu zaman kimse bisey yapamaz korkudan bu köpekleri acımacan cezada vermeyecekler direk idam herkese bir örnek olur

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title