Haberler

Galatasaray, Sivasspor maçının saatinin değişmesi için TFF'ye başvurdu

Güncelleme:

Süper Lig'in 25. haftasında oynanacak Sivasspor-Galatasaray maçı şampiyonluk yarışında büyük bir öneme sahip. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı yönetim TFF'ye başvurdu. Galatasaray, Sivas'taki iklim şartlarının sert olmasından dolayı mücadelenin saat 19.00'dan 16.00'ya alınmasını talep etti.

Süper Lig'in 25 haftasında 48 puanlı iki takım karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda son derece kritik olan Sivasspor- Galatasaray maçı öncesi, sarı-kırmızılı ekip TFF'nin kapısını çaldı.

"SİVAS MAÇI 16.00'DA OYNANSIN"

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray yönetimi, DG Sivasspor deplasmanında Pazar günü 19.00'da başlayacak maçın saatinin değişmesi için TFF'ye başvurdu. Pazar günü en düşük 2 derece olması beklenen hava durumunun futbolu engellememesi adına maçın 16.00'da oynanması için başvuru yapan sarı-kırmızılılar gelecek kararı bekliyor.

4 MİLYON TL DOPİNG

Kadıköy'de 20 yıl sonra gelen Fenerbahçe galibiyetini Galatasaray yönetimi, 4 milyon TL primle ödüllendirme kararı almıştı. Deplasmanda oynanacak kritik Sivas maçı öncesi de bu prim dağıtılarak takıma ekstra motivasyon sağlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (41)

ne kadar:

son iki yılın şampiyonu avrupada uefa ve süper kupa ligde yıldızlar en fazla kupa keza en fazla türkiye kupası vb. yüzlerce kupa eeee karşıdaki kim ne kupası var heeeeee dediğimizi yapacaksınız saat kaç diyorsak o saatte oynanır o kadarrrrrrrrrrrrrrr

15
40
yanıtYanıtla
memoli:

Geçmişe mazi . . . derler GS nin en sevdiği şarkıdır ''bir zamanlar maziye bak. . '' Peki geçen sene ondan önceki ondan önceki seneler?????

yanıt4
yanıt9
o kaaadaaarrr.:

konuş be yavrum. kim tutar seni. heellaaaalll.

yanıt4
yanıt8
YEMEDİĞİNİZ NANE...:

hadi lan ordan. eşkiyamısınız siz. dağ başı mı burası.

yanıt0
yanıt0
mustafa:

lig sonu yaklaştıkça cincon başladı entrikalara dalavare lere şaibelere

31
23
yanıtYanıtla
CİMBOMLU:

Sivas''ta bugüne kadar maçların hepsi 16:00 da oynandı. Önce biraz araştır, sonra yorum yap. Bilgini konuştur.

yanıt2
yanıt0
Kadıköy:

Saatleri 3 saat geri alsın conconlar

yanıt1
yanıt1
Maho Ağa:

Niye yemedi mi!!! Daha önce bu tür başvurular kabul görmemişti bakalım GSTFF ne yapacak

22
21
yanıtYanıtla
üff iğrenç:

cincon tarafından bi koku geliyooooo üff iğrenç

17
14
yanıtYanıtla
Tarık ÇAMDAL:

Maç 16. 00 da olsaydı bu sinsi cincon 19. 00 talep ederdi yada niye 16. 00 da diye şikayet edip dururdu. . işleri güçleri sinsilik. . talep kabul görmezse haksızlık edebiyatı yapacaklar talep kabul görürse ''Zabaha Kaden Burdayık Spor'' un moralini bozmuş olacaklar. .

19
10
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title