Haberler

    Galatasaray'da Fenerbahçe galibiyet için futbolculara 500 bin euro prim verilecek

    Güncelleme:

    20 yıl sonra Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenen Galatasaray'da futbolculara verilecek prim miktarı belli oldu. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, galibiyet nedeniyle takıma 500 bin euro prim dağıtılacağını duyurdu.

    Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi öncesinde hafta içi sarı kırmızılı futbolculara tam 7 milyon euroluk ödeme dopingi yapan Galatasaray yönetiminden bir jest daha geldi. 90 dakikanın bitiş düdüğü ile galibiyet coşkusunu yaşayan futbolculara müjdeyi 2. başkan Abdurrahim Albayrak verdi.

    Hafta boyunca antrenmanda ve Zorlu'daki Raffles Otel'deki kampa sarı kırmızılı takımı bir an olsun yalnız bırakmayan Albayrak maç sonunda oyuncuları tebrik etmek için soyunma odasına indi. Karşılaşmadan önce "Kazanın gerisini bize bırakın" diyen Galatasaray 2. Başkanı burada takıma sürprizini açıkladı.

    500 BİN EURO PRİM

    Son derece mutlu ve coşkulu olan Galatasaraylı futbolculara Fenerbahçe galibiyeti için özel prim verileceğini ifade eden 2. başkan Abdurrahim Albayrak rakamı da 500 bin euro olarak açıkladı. Sarı kırmızılı yönetim futbolcuların Kadıköy'de ortaya koyduğu futbol ve galibiyetten ötürü olağanüstü bir uygulamaya giderek bir anlamda Fenerbahçe maçı için TFF'den 3 puan için alınacak parayı takıma dağıtma kararı aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
    500

    Yorumlar (31)

    EN BÜYÜK FENERBAHÇE:

    NE BÜYÜKSÜN SEN FENERBAHÇE. KAÇ GÜNDÜR SENİNLE YATIP SENİNLE KALKIYORLAR, SENİ YENEBİLME ŞEREFİNE NAİL OLDUKLARINA SEVİNİYOR, ÇILDIRIYORLAR. İYİ Kİ VARSIN FENERBAHÇEM

    5
    28
    yanıtYanıtla
    böyle bişey olabilir mi ya D:

    AHKİHKOHKOHHHH :D

    yanıt7
    yanıt0
    O DEĞİL DE:

    O değil de fenerbahçe 5 yıldır kendi sahasında Galatasarayı yenemiyor fener için yeni bir tarih başladı

    yanıt9
    yanıt1
    oğuzhan:

    siz 20 yıldır kadıköyde gs ile yatıp kalkıyordunuz ne oldu şimdi ?

    yanıt2
    yanıt2
    1234:

    fenere prim vermeyin

    29
    2
    yanıtYanıtla
    bu ne lan.:

    size yakında vereceğiz primleri bekleyin. ss. ts. bfk. bjk. alanya.

    7
    18
    yanıtYanıtla
    Hmmmm:

    Şİmdi de başka takımlara mı bel bağladınız :)

    yanıt10
    yanıt3
    Özbay:

    Fenerbahçe büyük takımların ağası bunu böyle bilin

    8
    16
    yanıtYanıtla
    Fanatik:

    Bu ağa züğürt ağadır loo !

    yanıt4
    yanıt2
    CAN DEP:

    Ana sütü gibi helal hoş olsun fazlasiyla hak etiler..Böyle bir sey olabilirmi ya..

    17
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title