Haberler

Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan: Frey Bize Önerildi, Beğenmedik

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, Fenerbahçe'de forma giyen Frey'in sezon başında kendilerine önerildiğini belirterek, "Kendisini izledik ancak beğenmedik. Zaten listemizde 6. sıradaydı." dedi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, gündeme ilişkin İHA'ya açıklamalar yaptı. Teknik direktör değişikliğinin ardından takımın çok iyi bir yola gireceğine inandığını söyleyen Doğan, "Bu hafta Galatasaray deplasmanında iyi bir futbol ortaya koyduk. Ancak 1-0 kaybettik. Sezon başında bu skorların telafisi mümkün. Hoca değişikliğiyle beraber daha iyi konuma geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

"FREY'İ BEĞENMEDİK"

Fenerbahçe'nin İsviçre'nin Zürih takımından transfer ettiği Michael Frey'in sezon öncesinde kendilerine önerildiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan, "Transfer döneminde Frey ile ilgili bize teklif edildi. Kendisini izledik ancak beğenmedik. Zaten listemizde 6. sıradaydı ve önünde 5 opsiyon daha vardı. Yetersiz bulduğumuz için transfer girişimi dahi yapmadık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (17)

:

COMOLİ FENERİ BATIRDI . BU AÇIK VE NET . COMOLİ NE FUTBOLDAN NEDE FUTBOLCUDAN ANLAMADIĞI BARİZ BELLİDİR . MESELA BEŞİKTAŞA BAKIN ADAMLAR LİVERPOOLUN KALECİSİNİ ALIYOR . BİZ İSE BURSASPOR VE ARADAKİ KALİTE FARKI 2-3 GÖMLEK NERDEYSE .

15
0
yanıtYanıtla
ssk emeklisi:

bu futbolcu anca 2. lig takımlarında oynar. hiç bir özelliği yok. febe böylelerine para kazandırıyor. gerçi fenerin kadrosuda 2. lig takımlarından beter

8
3
yanıtYanıtla
FB''li:

tam bir gerizekalısın Fener düşmanı dalloş

yanıt2
yanıt0
ŞAPKACI:

ZUHAHUHAHAHUHAUHU. . . KOMEDİBAHÇE EN BÜYÜK EĞLENCE HARBİDEN FENERBAHÇE. . .

2
7
yanıtYanıtla
simarikyahudi:

yahudi ali koc iyi kazik yediriyor fenere comoli iyi calisiyor kendi cebine hiyarlasr fener deneme tahtasi sanki

5
3
yanıtYanıtla
Kupa:

Ileri zekali adama yahudi diyorsun Internete yazda bak mustafa kocun cenazesine. Nerden kalmis camiden mi kilisedenmi Ali kocun abisinin

yanıt0
yanıt0
KERİMHAN:

Sen müslümanmısın acaba, yoksa ajan mısın, Türkiye yi karıştırmaya çalışma namıızsııızz. . Adam belki senden fazla namaz kılıyor, cami ye gidiyordur. . emin olmadığını bir konuda kara çalmak hangi kitap da yazıyor. . Çarpılırsın valla. .

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

fenerbahçe başkanı seçilmeden önce ve seçildiği gün taraftarı heyecanlandırdı yeni bir kan yeni heyecan tarafsız kişiler bile konuşmasından etkilendi günler geçtikten sonra borç çok enkaz devraldık deyip karamsar tablo çizmeye başladı ali koç keşke önceden araştırma yapıp öyle aday olsaydı

7
0
yanıtYanıtla
Kupa:

Adam okadarda kötü bir futbolcu degil Zamaninda lile Transfer olmus 3 milyon Euro ya. Kesin pahali geldi almadi erzurum

3
3
yanıtYanıtla
TÜRBÜN.....:

SIKINTI HOCADAN FAZLA. . ACEMİ BAŞKAN VE TEKNİK MENEJERde. ÖNCE MENEJER KOVULMASI LAZIM ÇÜRÜK MALLARI ALAN O.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title