Haberler

Fenerbahçe, Kolarov'un alternatifini buldu: Riza Durmisi

Güncelleme:

Aleksandar Kolarov transferini bir türlü sonuçlandıramayan Fenerbahçe, Lazio'da forma giyen Riza Durmisi için nabız yokladı.

Fenerbahçe Kulübü, hem Kolarov transferini sonuçlandıramaması hem de Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığı yüzünden alternatif bir isme yöneldi. Sarı lacivertli ekip, Lazio forması giyen Danimarkalı oyuncu Riza Durmisi'yi gündemine aldı.

Serie A ekibi ile satın alma opsiyonlu kiralama konusunda yapılan ilk görüşme olumlu geçti. Transfer döneminde ismi Beşiktaş'la da anılan Arnavut asıllı Danimarkalı futbolcu ile Fransız ekibi Marsilya da ilgileniyor.

Fenerbahçe, Kolarov'un alternatifini buldu: Riza Durmisi

LAZIO 5 MİLYON EURO İSTİYOR

Sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan başarılı savunmacı için kulübü 5 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Ancak, İtalya'da bu bedelin aşağıya çekilebileceği konuşuluyor.

7,5 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU

25 yaşındaki futbolcu, geçen sezon sakatlıklar nedeniyle Lazio'da 19 resmi maçta görev alabildi. İtalyan ekip, Durmisi'yi transfer etmek için Real Betis'e 2018-2019 sezonunun başında 7,5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (13)

YAHU BU DiLENCi FENEV:

LiG BASLAMADAN Bi KUPA KAZANAMADI YA ZUHAHAHAHAHAHAHAHA KOLAROV HEEE:)) CüüüüüüSSSSH OHAAAAA YANE KOLARAV HEE:)) CiRRKEF KEMRE DEDE VEDE GILLI AYUSU VOLKAN NEYiNiZE YETMEZ BE UYUZZZ AVANAG ENAYi CiK CiKLER SiZ ALi KOCA PARA TOPLAYIN SiZE NEYMARIDA MESSiYiDE OLMADI RONALDOYUDA ALSIN ZUHAHAHAHAHAHA KOLAROV HEE:))

15
8
yanıtYanıtla
6s:

Sana ne oglum. uyuz kedi.

yanıt0
yanıt0
Erci:

2 TANE KOYUNU OTLATAMAZSSIN GELIR BURDA YORUM YAPARSIN SEN GIT KUMDA OYNA

yanıt0
yanıt0
trajikomik:

fenerbahçeye laf atanlara bak 4 . 1 yenilgiye ne diyeceksiniz biz realdan 5 yedik siz olsaydınız 15 yemiştiniz. .

8
5
yanıtYanıtla
.:

HAYALLER KOLAROV , GERÇEKLER KLEOPATRA

7
3
yanıtYanıtla
sen topcusun:

dogru dedin. . . . Kolorovu sana ve senin islak hayallerine biraktik. .

yanıt0
yanıt0
ULTRASLAN:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

9
1
yanıtYanıtla
serdar:

beşiktaş kimi izlese fener orada. . . fener scout boşa maaş vermesin beşiktaş sayfasına baksın yeter. . . :)

3
5
yanıtYanıtla
jimnastikcilerde bi baska kafada:

maas ödeyin maas. . . . bos lafcilar. . . .

yanıt0
yanıt0
....:

son cok gerginsin. . . azicik jimnastik yapta gevse

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title