Haberler

    Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde totem yaparak, sahaya eşofman ve montla çıktı

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisine takım elbise yerine Galatasaray eşofmanı ve montla çıkarak totem yaptı. Kızlarının ricasıyla ilk kez totem yapan Terim'in totemi tuttu ve takımı, Ülker Stadı'ndan zaferle ayrıldı.

    G.Saray 22 Aralık 1999'da Kadıköy'de kazandığında yine takımın başında bulunan Fatih Terim taraftarın ve camianın 20 yıllık özleminin bu sezon giderilmesinde başrolde bulunurken karşılaşmanın perde arkasında güzel bir detay daha yaşandı.

    Futbolda birçok oyuncu ve teknik adamın uğuruna inandığı totemleri bulunurken sarı kırmızılı takımla 8 şampiyonluk ve 1 UEFA Kupası da dahil olmak üzere tam 20 kupa kaldıran Terim'in totemine hiç rastlanmamıştı. Ta ki, kızları Merve Terim Çetin ile Buse Terim Bahçekapılı'nın ricasına kadar...

    Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde totem yaparak, sahaya eşofman ve montla çıktı

    MAÇ SONU İLK TEBRİK KIZLARINDAN

    Hem deplasmanda hem de Türk Telekom Stadyumu'nda her zaman maçlara takım elbise ve palto ile çıkan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu geleneğe Kadıköy'de son verdi. Maç günü iki kızının ricası ve ısrarlı talebi üzerine Fatih Terim, Fenerbahçe deplasmanına bu kez takım elbise ile değil Galatasaray eşofmanı ve montu ile çıktı. 7 bin 368 gün sonra Galatasaray'ın üstün bir futbol ortaya koyarak 3-1 kazandığı maçtan sonra bu detayın yeri Terim ailesi için de ayrı oldu. 90 dakika bittiğinde Fatih Terim'i tebrik adına ilk arayan isimler Merve Terim Çetin ile Buse Terim Bahçekapılı oldu.

    KIYAFETLERİNİ İMZALAYIP GÖNDERDİ

    Teri'im iki kızının 'eşofman-mont' hamlesi Galatasaray'a uğurlu gelirken, bunun üzerine sarı kırmızılı ekibin teknik patronu da karşılaşmanın bitimiyle birlikte jestini yaptı. Fatih Terim 90 dakika bittiğinde içine giydiği Galatasaray eşofmanını imzalayıp "Kızım Merve'ye sevgilerimle" diye yazarak ABD'ye gönderdi ve büyük kızına hatıra olması adına hediye etti. Deneyimli çalıştırıcı, Kadıköy'de giydiği kırmızı montunu ise küçük kızı Buse Terim Bahçekapılı'ya armağan etti.

    Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde totem yaparak, sahaya eşofman ve montla çıktı

    MERVE TERİM'DEN "SİCİL" GÖNDERMESİ

    Bu arada Merve Terim Çetin karşılaşmanın ardından ayrıca babasının fotoğrafıyla birlikte "Sicilin parayla, nüfuzla, reklamla dolduramadığınız yerdeyiz" mesajını paylaşarak Fatih Terim için daha önce 'sicili bozuk' diyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da gönderme yaptı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fatih Terim Merve Terim Galatasaray Kadıköy Haberler

    500

    Yorumlar (25)

    Forza BEŞİKTAŞ:

    Koyu bir Beşiktaş taraftarı olarak şunu söylemek istiyorum. . . Fatih Terim İYİ bir teknik direktör değildir. . . Ancak İYİ bir Lider. . . NET !

    41
    29
    yanıtYanıtla
    YAV HE:

    Bu is bu kadar kolay olsaydi o zaman her kulup takimin basina bi lider getirirdi

    yanıt9
    yanıt2
    VAN65:

    BU ADAM BÜYÜK BİR EKOLDÜR NET

    55
    12
    yanıtYanıtla
    servet:

    fatih terim mukemmel bir teknik direktör. çok güçlü bir lider. süper bir taktisyendir.

    41
    14
    yanıtYanıtla
    Kenan:

    Süper taktisyen paratör Avrupada rezil oldu Türkiye kupasında yok sizde haklısınız 21 sene sonra Türkiyenin en büyük takımı FENERBAHÇEYİ yendiniz

    yanıt3
    yanıt7
    Memleketim:

    Yok 5 dilde mektup vermis. Yok taraftar cok yenmek istemis mis mis mis. Sampiyonlar liginde mektup verdin de okumadimi futbolcularin cakma Imparator? Real Madrid''li futbolcu Sampiyonlarliginin en kötü takimi diye demec verirken neredeydi senin Flozflugun? Aptal gerizekali Ersun verdi maci bunlara. Bunlarda cakma Imparatoru sisiriyorlar.

    10
    11
    yanıtYanıtla
    scout:

    Oyuncuları sosyal medyayı rakipleri etkileyen iyi bir lider. Ülkemizde daha iyisi yok.

    12
    5
    yanıtYanıtla
    NEYİN TEŞHİRİ:

    nasıl bir haber bu yahu;anlamadığım bir dakika bile maçın hakemi konuşulmadı, terimin kızlarından bize ne.

    8
    8
    yanıtYanıtla
    ALLAH''IN ADALETİ ŞAŞMAZ.:

    Konuşmanız gereken tek bir konu var fenerli ! Neden senelerdir leş gibi oynuyorsunuz, nerede hata yapıyorsunuz, altyapınızdan neden kimse yetişmiyor, transfer politikalarınızdaki sıkıntı ne? Ona buna saldırmak yerine şapkanızı önüne alıp bunlarla uğraşsanız belki bir şeyler düzelir. Hiçbir zaman düzelmemesinin sebebi bu aslında. Biz GS''lılar olarak kendimizi analiz etmeyi, haksızsak haksızız demeyi biliriz. Sırf parası-ismi var diye kimsenin hatalarını görmezden gelmeyiz. Çözüme odaklanırız.

    yanıt1
    yanıt0
    CAN DEP:

    Sizin Fatih Terimi beğenmemeniz onun büyük bir Antrenör olmadigi anlamina gelmez, burada egonuza ezikliğinize yenik düsebilirsiniz, Ancak sizinde neden bizimde bir Fatih Terimimiz yok diye hayiflandiginiz gerceginide degistirmez...O bir duayendir o bir ekoldur dahasi o bir imparatordur imparator..

    9
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title