Haberler

Erhan Çelik, eşi Özlem Gültekin'e sarıldığı fotoğrafı paylaştı

Güncelleme:

Ünlü sunucu Erhan Çelik bir buçuk ay önce evlendiği doktor eşi Özlem Gültekin'le aşk pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber sunucusu Erhan Çelik, doktor Özlem Gültekin ile evlendiğihaberini geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından"Evet, bin kere evet, yüz bin kere evet" notuyla duyurmuştu. Evliliğiyle kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Erhan Çelik'ten, dünyaevine girdikten bir buçuk ay sonra eşi Özlem Gültekin'le aşk pozu geldi.

EŞİNE SARILDIĞI POZU PAYLAŞTI

Çelik eşine sarıldığı siyah-beyaz fotoğrafını Instagram'ın hikaye kısmından kelebek emojisiyle paylaştı. Özlem Gültekin de aynı pozu sosyal medya hesabından "Huzur" notuyla paylaştı.

Erhan Çelik, eşi Özlem Gültekin'e sarıldığı fotoğrafını paylaştı

ÖZLEM GÜLTEKİN KİMDİR?

Çelik ile nikah masasına oturan Özlem Gültekin Mardin'in tanınan aşiretlerinden Gültekin ailesinin kızı ve kadın hastalıkları doktoru.

Erhan Çelik, eşi Özlem Gültekin'e sarıldığı fotoğrafını paylaştı

TIP FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDU

İlk orta ve lise öğrenimini baba mesleği nedeni ile Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde tamamlayan Op. Dr. Özlem Gültekin, 1994 yılında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Tıp eğitimine başlamıştır. 2000 yılında DEÜ' nden derece ile mezun olmuştur. Akabinde tıpta uzmanlık sınavında (TUS) Türkiye genelinde derece yaparak DEÜ Tıp Fakültesi'nde, Kadın Hastalıkları ve Doğum branşında ihtisasını yaparak çalışmaya başladı.

Erhan Çelik, eşi Özlem Gültekin'e sarıldığı fotoğrafını paylaştı

BİRÇOK HASTANEDE GÖREV YAPTI

Özlem Gültekin, 2000-2005 yılları arasında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı'nda çalıştıktan sonra, 2005'te özel bir hastanede, 2006 -2009 arasında mecburi hizmetini Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nde, 2009-2010 arasında da Özel Sekiz Eylül Hastanesi'nde çalıştı. 2010-2012 yılları arasında özel bir hastanede Stuff Hekim olarak çalıştı.

Erhan Çelik, eşi Özlem Gültekin'e sarıldığı fotoğrafını paylaştı

TELEVİZYON PROGRAMLARINA KONUK OLDU

Başta İstanbul'da pek çok ulusal televizyon kanalında olmak üzere, Ege Bölgesi'nde de çeşitli TV programlarına canlı yayın konuğu olarak katılmaktadır. Gültekin, mesleğinin yanı sıra PPL pilotluk sertifikası almış olup uçak kullanmak hobileri arasındadır.

Erhan Çelik, eşi Özlem Gültekin'e sarıldığı fotoğrafı paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Erhan Çelik Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (21)

ttt:

bu adamın kaçıncı smokin giyinişi acaba. gerçekten iyice toplumun çivisi çıktı

18
2
yanıtYanıtla
...:

daha evliliğin başındasınız böyle''Evet, bin kere evet, yüz bin kere evet'' büyük konuşmaya ne gerek var bilmem. . .

11
1
yanıtYanıtla
DERİN GÖLGE:

bununda sonu gülben gibi olmasa barı

11
1
yanıtYanıtla
Tırnakçı Cemil Abiniz:

Üç kağıtçılar :)

4
3
yanıtYanıtla
Gazeteci:

Gülben bunun ne mal olduğunu anladı boşanmak isteyince başladı pislik atmaya resmen koalisyon kurdular.

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Tebrikler. Aklı başında insanları eş olarak seçmek lazım

3
2
yanıtYanıtla
Zaza:

Bu Adamın Her Hareketi YAPMACIK.

1
3
yanıtYanıtla
AŞK ADAMI:

karı güzel yazık etmez inşallah

2
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Kadın fena çirkin. nefes alsın yeter diyen biri bile bunu görse almak için düşünür.

0
4
yanıtYanıtla
ALAYLI:

Erhan iyisin yine taze gelin düşürmüşsün bayatlayınca yol verirsin

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title