Haberler

Domuz, yaşlı adamın iç çamaşırını çalınca ortaya komik görüntüler çıktı

Güncelleme:

Almanya'nın başkenti Berlin'de çıplak şekilde güneşlenen yaşlı adam, iç çamaşırını domuzlara kaptırınca olanlar oldu. Yaşlı adamın domuzların peşinden koştuğu anlarda çevredekiler gülmeden edemedi.

Berlin'de, çıplaklar kampında meydana gelen olay, çevredekilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Yaşlı bir adam, içinde bilgisayarının ve iç çamaşırının olduğu çantayı bölgede yaşayan domuzlara kaptırdı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, çıplak bir adamın ağzında çantayla kaçan dişi domuzla iki yavrusu ardından koşuşturduğu görülüyor.

YAŞLI ADAM, SON HIZLA DOMUZLARIN PEŞİNDEN KOŞTU

İsmi açıklanmayan yaşlı adam, çantasını yaban domuzundan kurtarmayı başardı. Çevredeki insanların kahkahalarla izlediği olay, ilginç anlara sahne oldu.

Domuz, yaşlı adamın iç çamaşırını çalınca ortaya komik görüntüler çıktı

FOTOĞRAFLARIN PAYLAŞILMASINA İZİN VERDİ

Fotoğrafları çeken kişi, yaşlı adamdan görselleri yayınlamak için izin aldığını belirterek, "Doğa'nın misillemesi, Teufelssee'de yaban domuzu avı. Sarı çantada adamın dizüstü bilgisayarı var, Adem kostümünde (çıplak) her şeyini (hayvana) kaptırdı. Fotoğraflarını gösterdiğimde sesli güldü ve paylaşmama izin verdi" diye yazdı.

Domuz, yaşlı adamın iç çamaşırını çalınca ortaya komik görüntüler çıktı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Berlin Haberler

500

Yorumlar (52)

Mete:

Çok çağdaş çok modern bir ortam özellikle ortamda domuzun ve çıplakların bulunması çağdaşlık ve modernlik katsayısını arttırmış, çok layik bir ortam... keşke tüm hayat böyle olsa çağdaşlık ve modernlik olur, bu şekil layijlere bir fikir vermiş olurum

24
17
yanıtYanıtla
zdrovie:

çıplaklık medeniyet değildir. Avrupa medeniyeti çıplak adama elinde palayla saldırmama kültürüdür. Avrupa kültürünü tersten anladınız hep. Mesela yazdığın da buna bir örnek.

yanıt2
yanıt3
Mete:

Fotoğraflara baktım çok layik çok modern çok çağdaş bir ortam, hatta domuzun olması ortamı daha modern daha çağdaş daha layik hale getirmiş

24
4
yanıtYanıtla
Abdullah:

Adam çıplak güneşleniyormuş belli ki. Herkes ne kadar hoşgörülü. Kimse karım görecek falan diye ortamı germiyor. Huzur batıda

7
18
yanıtYanıtla
sos:

Abdullah git batıda yaşa o isminide değiştir.

yanıt6
yanıt1
muazcan:

batıda huzur arıyorsan aileni al git bu ortam da yaşamaya bak

yanıt2
yanıt1
Deli Oğlan....:

O ZAMAN YALLAH BATIYAAAAAAA. . . . . . . . .

yanıt9
yanıt0
PAYPURTLU HASAN AKANIN OĞLU TOLKA AKA:

BU ESSAH DOMUZ SÖZDE İNSAN OLAN VE DOMUZDAN DA DAHA AŞAĞILIK YARATIĞA DERS VERMİŞ DERS. BU DA ALMAN DİLİ İLE SAU YANİ DİŞİ DOMUZDUR DİŞİ DOMUZ. BU İNSANLIKTAN Bİ HABER ADAM MÜSVETTESİNE ESSAH DOMUZ AZ BİLE YAPMIŞ. KEŞKE ORADA PARAMPARÇA ETSEYDİ.

10
13
yanıtYanıtla
BERG:

ne yazdığını okumadın ismine baktım dislike bastım yani beğenmedim işaretine

yanıt0
yanıt1
SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICI GÜCÜ:

''BERG''e CEVAPTIR:Ulan BERG senin ismin bile almanca ''BERG almanca ''DAĞ'' demektir. senden zaten ben bunu bekli, yordum.

yanıt2
yanıt0
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title