Haberler

Diriliş Ertuğrul "Oyuncuları Esenler'de Vatandaşlarla Buluştu

"Diriliş Ertuğrul "oyuncuları Esenler'de vatandaşlarla buluştu "Diriliş Ertuğrul " oyuncularına Esenler'de yoğun ilgiİSTANBUL - Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları Bamsı, Aliyar ve Aslıhan, Esenler Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

"Diriliş Ertuğrul"oyuncuları Esenler'de vatandaşlarla buluştu

"Diriliş Ertuğrul" oyuncularına Esenler'de yoğun ilgi

İSTANBUL - Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları Bamsı, Aliyar ve Aslıhan, Esenler Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Esenler Belediyesi'nin, "Ramazan Birlikte İyiliktir" sloganıyla Esenler Dörtyol Meydanı'nda düzenlediği etkinlikler kapsamındaki söyleşiye ühyü risi film Diriliş Ertuğrul'un oyuncuları katıldı. Dizide "Bamsı" karakterini canlandıran Nurettin Sönmez, "Aliyar" karakterini canlandıran Cem Uçan ve "Aslıhan" karakterini canlandıran Gülsim İlhan Ali, Esenlerlilerle bir araya gelerek onların dizi ile ilgili sorularına cevap verdi.

"Her bir çocuğunun yüreğinde farklı bir iz bıraktı"

Programa ev sahipliği yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu meydanı dolduran vatandaşlara seslendi. 'Diriliş Ertuğrul' dizisi hakkındaki düşüncelerini ifade eden Başkan Göksu, dizinin gençlerde olumlu bir etki bıraktığını söyledi. Yılladır değerlerin yıpratıldını da sözlerine ekleyen Göksu şöyle konuştu;

"Biz bu ülkede zaman zaman inançlarımızın, değerlerimizin yıprandığını ya da yıpratıldığına şahit olduk. Zaman zaman bizim coğrafyamızda inancımızın yok sayılmak istendiğini, değerlerimizin ötekileştirilmek istendiği günleri yaşadık. Bu topraklarda öyle acıları bize yaşattılar ki ne olduğumuzu anlamak yerine nereye varacağımızın tereddütlerini bize yaşattılar. Ama hamd olsun devran değişti. Artık bu toprakların çocukları kendi değerlerini ortaya çıkartarak insanlarla paylaşmaya başladılar. Daha önce çocuklarımız değişik dizilere mahkum olarak kendi medeniyetimizi değil başka empoze edilen medeniyetin tınısı ile büyürken artık kendi medeniyetimizin tınılarıyla büyümeye başladı. Ben şuna inanıyorum ki yaklaşık iki yıldır devam eden TRT'nin 'Diriliş' dizisinin doğrularla inşa edilmiş sözleri bu milletin her bir çocuğunun yüreğinde farklı bir iz bıraktı."

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun konuşmasının ardından 'Diriliş Ertuğrul' dizi müziği eşliğinde sahneye çıkan Nurettin Sönmez, Cem Uçan ve Gülsim İlhan vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Kısa birer konuşma yapan oyuncular daha sonra vatandaşlardan gelen dizi ve özel hayatlarıyla ilgili sorulara cevaplar verdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diriliş Ertuğrul Nurettin Sönmez Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title