Haberler

Darbeyi Protesto Eden Gruplar Alevi Mahallelerinde Gerginliğe Neden Oldu

Güncelleme:

Darbe girişimini protesto eden gruplar Alevilerin yoğun olarak yaşadığı mahallelerde slogan atıp yürümeye başladı. Mahalleliler ve protestocu gruplar arasında yer yer gerginlik yaşandı.

Darbe girişimini protesto eden gruplar Alevi vatandaşların yoğun olarak yaşadığı, İstanbul'un Gazi, Sarıgazi, Gülsuyu, Nurtepe ve Okmeydanı ile Antakya'nın Armutlu semtlerinde gerginliğe neden oldu.

MAHALLE HALKINA YÖNELİK SLOGANLAR ATILDI

Darbeyi protesto eden gruplar, Alevi vatandaşların yoğun olduğu İstanbul'un Gazi, Sarıgazi, Gülsuyu, Nurtepe ve Okmeydanı ile Antakya'nın Armutlu semtlerinde mahalle halkına yönelik sloganlar atmaya başladı.

ALEVİ VATANDAŞLARLA GERGİNLİK

Mahallelilerin gruplara yer yer tepki göstermesi üzerine Alevi vatandaşlar ve protestocu gruplar arasında sözlü ve fiziki sataşmalar yaşandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sarıgazi İstanbul Nurtepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (124)

MEHMET:

MİLLETE SOKAĞA İNİN DİYENLER KEDİSİ MARMARİSTE TATİLDEYDİ, ASKER YERİNİ BİLDİĞİ HALDE GİDİP ALMAK YERİNE NİYE KÖPRÜ TRAFİĞİNİ KESSİN ASKER BU KADAR SAF MI, GİDER ALIR İŞİ BİTİRİRDİ HEPSİ BİRER SENARYO, İNANDIRICI OLMASI İÇİN DE MECLİS BOMBALATILDI SAF HALKTA İNANDI OLAN PİSİ PİSİNE ÖLENLERE OLDU

112
7
yanıtYanıtla
arkadaşlar:

Alevilik Hz. Aliyi sevmektir. Hz. Muhammedin yoludur. Aleviyim diyenler pkk-hdp ve dhkpc gibi kitapsız , Alisiz şer örgütlerinden kurtulmalı.

44
51
yanıtYanıtla
ARIZA:

ALEVILERE SALDIRACAGINIZA GIDIN ASKERI SEHIT EDEN TERORLE SAVASIN NASIL SOKAGA INDIYSENIZ CIKIN DAGLARA BITIRIN TERORU GORELIM O 20 YASINDAKI VATAN EVLADININ KAFASINI KESEN AKYOBAZ ALLAH BELANI VERSIN INSALLAH SENINDE COCUKLARINA AYNISINI YAPARLAR SILAHSIZ MASUM NEDEN ORDA OLDUGUNU BILMEYEN ASKER TATBIKAT OLDUGUNU SANAN O EVLADIMIZA NASIL KIYDINIZ BEN COCUMU ASKERE YOLLUCAM SIZIN GIBI YOBAZLAR GELIP KAFASINI KESECEK MUSLUMAN OLACAKSINIZ DIMI ALLAH SIZE GEREKEN CEZAYI VERECEK INSALLAH

85
6
yanıtYanıtla
ARIZA:

HABERLERDE YANDAS MEDYA DIMI ?

yanıt2
yanıt1
HAHAHAHAHAHA:

Türk bayrağı indirilirken, 400 şehit verilirken niye böyle sokağa dökülüp terör yandaşlarını linç etmediniz? Kafasını kesmediniz? Derdiniz vatan mı, değil mi?

76
6
yanıtYanıtla
tres:

deyıl mı hadı onu gecdım yav hıc sorgulayan yok ölümüne reis pekı reis kaç kısıyı işinden attı kaç kısının ekmeyıyle oynadı yazık

yanıt12
yanıt5
Sabiha Gökçen mi, Hatun Sebilciyan mı?:

gezicileri bastırmak için de dökülmediler. kötü ettiler

yanıt6
yanıt3
ALEVİ:

BEN ALEVİYİM HERZAMAN HOR GÖRÜLEN TOPLUMDAN AYRIŞTIRILAN ÖLDÜRÜLEN YAKILAN BİZLER OLDUK DİNSİZ DEDİLER HZ ALİ Yİ SEVMEK Mİ DİNSİZLİK?NAMAZ ABDEST BİLMEZ DEDİLER BUNLARI ÖLDÜREN CENNETTE YER BULUR DEDİLER NELER NELER SÖYLEDİLER. İNANCIMIZ KÜLTÜRÜMÜZ MÜSLÜMAN OLARAK DOĞDUK ALLAH İNANCIMIZ PEYGAMBER İNANCIMIZ ALİYE OLAN SEVGİMİZ DİNSİZLİK Mİ?ŞİMDİDE BU OLAYI BİZE MAAL EDİYORLAR YAZIK

75
4
yanıtYanıtla
BU TOPRAKLARIN SAHİBİ ONLARDIR:

ALEVİDEĞİLİM AMA ALEVİLERİ BİZİM SÜNNİ GEÇİNEN ABDESLİ HIRSIZLARDAN DAHA ÇOK SEVİYORUM, İYİKİ VARLAR.

61
13
yanıtYanıtla
erkan:

ermenisindir ozaman

yanıt4
yanıt27
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title