Haberler
BBC

Çin'de koronavirüsü atlatan İngiliz vatandaşı, yaşadığı süreci anlattı

Güncelleme:

Koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'in Vuhan kentinde yaşayan İngiliz vatandaşı, ölümcül virüste yaşadığı süreci anlattı.

Tüm dünyaya yayılan ve 4 binin üzerinde can alan koronavirüsün ortaya çıktığı yer olan Çin'in Vuhan şehrinde yaşayan İngiliz vatandaşı Conor Reed, ölümcül virüste yaşadığı süreci anlattı.

"SOĞUK ALGINLIĞI GİBİ BAŞLADI"

Çin'de koronavirüsün ilk ortaya çıktığı Vuhan kentinde yaşayan İngiltere vatandaşı Conor Reed, üç aşamada virüsü atlattığını anlatırken, "En başta olağan bir soğuk algınlığı gibi başladı. Ardından grip ve zatürre geldi. Grip belirtileri gösterdiğimde kamyon çarpmış gibi oldum" dedi.

"AKCİĞERLERİMİN YARISINI KULLANAMIYOR GİBİYDİM"

Reed hastalığı, 1 ay boyunca soğuk algınlığı, grip ve zatürre olmak üzere üç aşamada yaşadığını söylerken süreci şöyle anlattı:

"Soğuk algınlığı sırasında burun tıkanıklığı, sinüs sorunları ve öksürük vardı. Çok ciddi olmasa da rahatsız ediciydi. Grip belirtileri gösterdiğimde ise sanki bir kamyon çarpmış gibi oldum. Akciğerimin yarısını kullanamıyormuşum gibiydi. Sanki aldığım nefes yetmiyor, bir kese kağıdı içinde nefes alıp veriyormuşum gibi bir durumdaydım"

ÇİN'DE 3 BİNİ AŞKIN ÖLÜM YAŞANDI

Ölümcül virüsün kalbi olan Çin'de koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 172 olurken, 80 bini aşkın kişinin de aktif olarak virüsü taşıdığı açıklandı. Öte yandan 63 bine yakın insanda yakalandığı koronavirüs salgınından kurtulmayı başardı.

BBC

Çin Halk Cumhuriyeti Wuhan Sağlık Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

BOYLE MANSET OLMAZ:

adam hastaligin gelisimini anlatmis. nasil yendigini anlatmamis.

26
0
yanıtYanıtla
ADA:

Gerçekten çok açıklayıcı olmuş tebrikler

24
0
yanıtYanıtla
??:

nerde anlatıyor??

14
1
yanıtYanıtla
beyin terk haber:

beyin terk haberiniz için çok teşekkürler. milletin aklıyla dalga geçme haberiniz için minnettariz. fazla açıklayıcı haberler yapıp milleti çok bilinçlendirmeyin sonra sizin gibilerin sayısı artıyor Allah muhafaza

10
1
yanıtYanıtla
EB:

Başlığı belirleyen arkadaş! saygılarımı sunuyorum.

7
0
yanıtYanıtla
sat sav:

bizim virüs daha beter korona vız gelir

4
0
yanıtYanıtla
??????:

YUH

2
0
yanıtYanıtla
GaKKO 23:

E hani

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title