Haberler

BlackBerry'nin Android'li Yeni Modeli 'Priv' Satışa Çıktı

Güncelleme:

Battı batacak denilen ancak inatla sektörde ayakta kalmaya çalışan BlackBerry'nin yeni telefonu Priv ortaya çıktı. Cihaz Android işletim sistemini kullanıyor.

BlackBerry Priv ortaya çıktı. Bu kez şirket BlackBerry 10 işletim sistemi yerine Android'i yeni cihazında kullanmayı tercih ederken, bu şekilde pazar payını artırmayı umuyor.

Diğer Android telefonlara kıyasla BlackBerry Priv'in daha güvenilir yapıda olmasıyla rakiplerinden sıyrılacağına inanan şirketin yeni telefonunun teknik özelliklerine gelince;

BlackBerry PRİV'İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

192 gram ağırlığında olan cihazın 5.4 inç'lik bir ekranı var ve 1440x2560 piksel ekran çözünürlüğüne ulaşabiliyor. Corning Gorilla Glass 4 teknolojisini kullanan cihaz Android 5.1.1 işletim sistemiyle geliyor. Bu haliyle cihaz BlackBerry için de bir ilk.

1.8 GHz çift çekirdek Cortex-A57 ve dört çekirdek 1.44 GHz hızında Cortex-A53 işlemcilerden güç alan cihazda 32 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM bulunuyor. İstendiğinde microSD kart desteği ile toplam hafıza 200 GB'a kadar yükseltilebiliyor.

18 MP dahili kamera kullanan ve kamerasında optik imaj sabitleyici teknolojisini de kullanan BlackBerry Priv'ın ön yüzünde de 2 MP kamera yer alıyor.

SATIŞ FİYATI

Cihazın yurtdışı fiyatı ise 700 dolar.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (52)

dogruMobil-ANDROID:

yerli mali almak daha doğru. arkadaş doğru söylüyor. yerli üretim artışı milli sermayeyi güçlendirir.

29
9
yanıtYanıtla
Hangisi yerli malı.:

Yerli malı derken... Sen neyin kafasını yaşıyorsunuz hacııı. Vestelin kasa bile çinde yapılıp Türkiye de birleştiriliyor. Çipleri anakartı çinden geliyor. Bu mantıkla reno, FIAT , opel, hepsi yerli MALI.

yanıt48
yanıt4
ati:

yerli malmi bosuna paran gider :)

yanıt4
yanıt19
mürteza özkerken:

Vestel anakart kasa dahil hepsini kendi imal ediyor. yerliyi beğenmeyenler burda fabrikalar olmassa açsınız aç 1 dolar para bulamazsınız. Vestel çoğunuzun yaşadığı ilçeden büyük tesisleri var. Vestel yurtiçine sadece üretiminin 5 lik kısmını satıyor vestelin fabrikası national georapic de mega fabrikalarda yayınlandı kendi alanında avrupanın en büyüğü. ama iphoneyi üreten firma çinde çinli foxcon bilginiz yok ama hayret fikriniz var. eziklik komplesini atın üstünüzden ezik olarak yaşamayı

yanıt1
yanıt0
mustafa erbasMobil-ANDROID:

samsung almayinda ne alirsaniz alin.Aldiginiz samsunglarin omru maximum iki yil.daha sonrasi cop.nedenmi on bellek doldumu bitti telefon.resetleyip yeni yazilimda yapsaniz.kendi guncelemelerini yaptimi yine on bellek doluyor ve tel kitlenip calismiyor istediginz samsung kullanicisina sorun.

34
2
yanıtYanıtla
Berri:

Dandik bir şeye benziyor. ...

12
12
yanıtYanıtla
mert:

Samsun sildi süpürdü hepsini

17
1
yanıtYanıtla
mehmet:

trabzong diyecektin

yanıt2
yanıt1
devlet:

blackbery geç kaldın cicim ! defol bu pazardan

14
3
yanıtYanıtla
ferhatMobil-ANDROID:

hangi çağda zannediyor sa kendini halen tuşlu telefon üretiyo kullanımida berbat bi telefon markasi

7
10
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title