Haberler

Beşiktaş'ın İstediği Corchia'ya Galatasaray da Talip Oldu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın, Andreas Beck'in gitme riskine karşı listeye aldığı Sebastien Corchia'ya Galatasaray da talip oldu. Oyuncu için kulübü Lille ile pazarlıklar sürüyor.

Galatasaray, sağ bekini de Fransa'da buldu. Cim-Bom, Ajax'ın 23 yaşındaki futbolcusu Tete'de yaşanan sorunlar üzerine, Lille'in başarılı ismi Sebastien Corchia'yı gündemine aldı.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle temasa geçen sarı-kırmızılılar, mukavelesi sezon sonunda bitecek futbolcu için 3 milyon Euro önerdi. Lille Kulübü'nün 4 milyon Euro istediği ve taraflar arasında pazarlıkların sürdüğü bildirildi.

İKİ FUTBOLCU BEKLEMEDE

Gomis ve Belhanda gibi Fransa pazarındaki isimlerle her konuda anlaşan Cim-Bom, böylece bu kültürden ve ekolden bir futbolcuyu daha renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor. Sarı-kırmızılılar ayrıca Fransız Imbula ve Clichy ile ilgilenmiş ancak her iki futbolcuda yaşanan sorunlar nedeniyle bu isimleri beklemeye almıştı.

BEŞİKTAŞ DA İLGİLENMİŞTİ

Fransız basını, 1.76'lik bek Corchia ile Beşiktaş'ın da ilgilendiğini iddia etmişti. Siyah-beyazlıların, Beck'in ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak Fransız oyuncuya teklifte bulunduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Fransa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title