Haberler

İngilizler, Silah Dövmesi Yaptıran Sterling'in Kadro Dışı Bırakılmasını İstiyor

Güncelleme:

İngiliz taraftarlar, Manchester City'de forma giyen Raheem Sterling'in bacağına yaptırdığı silah dövmesi nedeniyle Dünya Kupası kadrosundan çıkarılmasını istedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen 23 yaşındaki Raheem Sterling'in yaptırdığı son dövme tartışmalara neden oldu. Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na hazırlanan İngiltere Milli Takımı'nın kampında bulunan Raheem Sterling, M16 silah temalı dövmesi nedeniyle silahlanma karşıtı gruplar tarafından topa tutuldu.

"DÖVME TAM ANLAMIYLA REZALET"

Raheem Sterling gibi yıldız futbolcuları idol olarak görüldüklerini belirten silahlanma karşıtı gruplar, bu tür hareketlerin gençleri ve çocukları bireysel silahlanmaya özendirdiği savunuldu. Gruplar, Raheem Sterling'in dövmesini "Tam anlamıyla bir rezalet… Kesinlikle kabul edilemez. Sterling bu dövmesi nedeniyle utanç duymalı" şeklinde yorumladı.

Silahlanma karşıtı gruplar, Raheem Sterling'in, yaptırdığı dövmeyi silmesini, bunu kabul etmemesi halinde ise İngiltere'nin Dünya Kupası kadrosundan çıkarılmasını talep etti.

"BABAM VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ"

Gelen tepkiler üzerine sağ bacağındaki dövme ile ilgili Instagram hesabından bir açıklamada bulunan Raheem Sterling "Babam ben iki yaşındayken vurularak öldürüldü. Bu nedenle kendime hayatım boyunca hiçbir silaha dokunmayacağıma dair söz verdim. Bu nedenle dövmenin daha derin bir anlamı var. Ve henüz tamamlanmadı" yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Raheem Sterling Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Messy:

İşte akepe zihniyeti. .

7
12
yanıtYanıtla
varoşlama gençlik:

la bu trollerin, akp chp farkı yokmu ki. . hepsü aynu ya la. . varoşmusuz olm. .

yanıt4
yanıt2
TORBACI BEŞİR:

VAY ANASINI ADAMLARA BAK DÖVME YÜZÜNDEN ADAMI KADRO DIŞI BIRAKIYO BİZİM FUTBOLCULAR İÇİP İÇİP İDMANLARA ÇIKTIĞI HALDE KADRO DIŞI KALMIYO

17
0
yanıtYanıtla
Raheem Sterling:

Merhaba Arkadaşlar ; Dövmemi yaptırma sebebim bacağım silah gibidir vurduğum toplarda mermiye benzer başka bi sebebi yok saygılar.

14
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

bizim ülkede biri yaptırıp tepki görse tepki gösterenlere yobaz, cahil, medeniyet düşmanı damgaları vurulurdu

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

silahlar insanları öldürmez. insanlar insanları öldürür. saçma tepki olmuş

5
1
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Dünyada ki bütün rezil olaylar ve savaşları sanki kendi ülkeleri çıkarmıyormuş gibi herifin bacağında ki bir resme takmışlar. Hadi birini öldürebilse neyse. Şaka gibi şu Ingilizler.

5
0
yanıtYanıtla
M-fukk16 Menhunt:

M-16 gibi shuuuut cekerim diyo, ne var lan onda? bu hiyarlar iyice kafayi yimis yaa

1
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

Evet atsınlar. Silaha sevgi duyan insan olamaz.

1
0
yanıtYanıtla
ABEYYY:

silah gibi ayak demeye getiriyorda senin o ayağını sevimm çok kaçırdın çok yatırdın beni

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title